Γαλανόπουλος: “Η χημεία βγαίνει και στο γήπεδο”

Την ιστορία του ΟΦΗ δεν μπορείς να την προσπεράσεις, όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Αρης Γαλανόπουλος με δηλώσεις του.

Την ιστορία του ΟΦΗ δεν μπορείς να την προσπεράσεις, όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Αρης Γαλανόπουλος με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο αμυντικός των Κρητικών αναφέρθηκε στο φετινό πρωτάθλημα και στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του στη Σούπερ Λιγκ.

Για την έως τώρα πορεία του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα: «Δεν θα πίστευα το καλοκαίρι ότι θα είμαστε εδώ τώρα. Είχαμε καλή ψυχολογία λόγω και της ανόδου, αλλά τόσο καλά δεν το περιμέναμε ούτε εμείς. Όταν ξεκινά μια καινούργια χρονιά κι έρχονται νέοι παίκτες, υπάρχει ρίσκο. Μας βοήθησε, όμως, ότι έμειναν πολλοί έμπειροι παίκτες και ο ίδιος προπονητής. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό ότι οι άνθρωποι της ομάδας είναι συνέχεια δίπλα μας και ότι οι καινούργιοι παίκτες είναι καλοί χαρακτήρες που ταίριαξαν αμέσως στη φιλοσοφία και τη νοοτροπία της ομάδας».

Για την ιστορία του ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ είναι μια από τις καταξιωμένες ομάδες της Ελλάδας. Έχει μια ιστορία που δεν μπορείς να προσπεράσεις. Έχουμε καταφέρει αυτό -αντί να μας αγχώνει- να μας δίνει ώθηση για να τιμάμε τη φανέλα. Ο κόσμος έχει συσπειρωθεί, είναι δίπλα μας και όλη αυτή η χημεία βγαίνει και στο γήπεδο».

Για την έλλειψη προετοιμασίας: «Είναι πολύ δύσκολο να βγάζεις από το μυαλό σου πράγματα και τρόπους δουλειάς που έχεις βιώσει ποδοσφαιρικά τόσα χρόνια. Η προπονητική, όμως έχει εξελιχθεί και μπορεί να δώσει λύσεις για περίεργες καταστάσεις όπως αυτή που βρεθήκαμε εμείς. Πιστεύω πως δεν θα δουλέψουμε όπως πρέπει για να μην μας προδώσουν οι δυνάμεις μας και να συνεχίσουμε έτσι».

Για την ποιότητα του πρωταθλήματος: «Από τη μια βδομάδα στην άλλη βλέπουμε ανακατατάξεις στο πρωτάθλημα. Ομάδες που νικούν τη μια, χάνουν την άλλη, ενώ δεν υπάρχουν πάντα φαβορί και αουτσάιντερ. Μέχρι την 8η-9η αγωνιστική όλα ήταν πιο ήρεμα, αλλά τώρα άρχισαν να μπαίνουν πάλι στο μυαλό μας διάφορα θέματα. Έχει δρόμο ακόμα και πιστεύω πως θα δούμε κι άλλα αποτελέσματα που δεν θα περιμένουμε. Αυτό είναι καλό, ομορφαίνει το άθλημα και δίνει ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα».

Για το πώς ζει η πόλη την πορεία του ΟΦΗ: «Το Ηράκλειο είναι μια πιο κλειστή κοινωνία από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, αλλά έχει στο DNA της το ποδόσφαιρο. Έχει δυο ομάδες στη Σούπερ Λίγκα. Ο κόσμος απολαμβάνει την πορεία της ομάδας, βρίσκεται σε εγρήγορση από την περυσινή σεζόν και είναι έντονα τα συναισθήματα που μας εκφράζει. Ελπίζουμε με τη βοήθειά του, να συνεχίσουμε να τον κάνουμε περήφανο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.