Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδηλασίας Ερασιτεχνών


Αντίστροφα μετρούν οι ημέρες για τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδηλασίας Ερασιτεχνών «UCI Gran Fondo Rhodes Tour», που θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο από τις 22 έως τις 24 Απριλίου 2016.

Η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και η Sports Tours Hellas με συνδιοργανωτή το σωματείο «Απόλλων Τριαθλον Κλαμπ», την πολύτιμη υποστήριξη του Δήμου Ρόδου και του ΔΟΠΑΡ, φιλοξενούν ένα από τα 14 Παγκόσμια Κύπελλα Ποδηλασίας Ερασιτεχνών. 

Το τριήμερο αυτό ποδηλάτες και ποδηλάτισσες από πέντε ηπείρους και 24 χώρες θα αγωνιστούν για τον τίτλο του καλύτερου ερασιτέχνη ποδηλάτη και θα διεκδικήσουν την πρόκριση τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ερασιτεχνών του Περθ της Αυστραλίας.  

Η περιοχή εκκίνησης και τερματισμού στην κεντρική πλατεία τoυ Δημαρχείου της Ρόδου θα διαμορφωθεί ειδικά για να υποδεχτεί ποδηλάτες και ποδηλάτισσες από 24 χώρες, που θα πάρουν μέρος σε τρεις καλά σχεδιασμένες διαδρομές, οι οποίες θα αναδεικνύουν τις ομορφιές του νησιού. 

Στο τριήμερο (22-24 Απριλίου) του σπουδαίου αυτού αθλοτουριστικού γεγονότος αναμένεται να μετάσχουν 120 αθλητές και αθλήτριες στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης 21 χλμ (Παρασκευή 22/4), 140 στον αγώνα αντοχής 95 χλμ του Σαββάτου και περισσότεροι από 200 αθλητές και αθλήτριες στους αγώνες της Κυριακής (113 χλμ αντοχής και αγώνας εμπειρίας – αντοχής απόστασης 75 χλμ).

Οι αθλητές και αθλήτριες που έχουν δηλώσει μέχρι σήμερα συμμετοχή προέρχονται από τις: Η.Π.Α., Μάλτα, Κορέα, Αυστραλία, Ιρλανδία, Τουρκία, Καναδά, Πολωνία, Γερμανία, Ιράν, Ιταλία, Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία, Σλοβακία, Ρωσία, Βέλγιο, Ρουμανία, Ουκρανία, Ισραήλ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Δανία, Ολλανδία, Κύπρο και Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα των αγώνων www.ugfws-rhodes.gr.

Οι αγώνες τελούνται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού και την αιγίδα και ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.