Μπεργκ: “Έχω υψηλές προσδοκίες για τα πλέι οφ” (video)

Το βραβείο του καλύτερου γκολ της 27ης αγωνιστικής απονεμήθηκε στον Μάρκους Μπεργκ για το όμορφο τέρμα που πέτυχε στο παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Το βραβείο του καλύτερου γκολ της 27ης αγωνιστικής απονεμήθηκε στον Μάρκους Μπεργκ για το όμορφο τέρμα που πέτυχε στο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Το βραβείο στο Σουηδό επιθετικό παρέδωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και μέλος του τεχνικού τιμ των Πράσινων, Γιάννης Βονόρτας. 

“Ήταν σε μια καλή στιγμή. Είχα πει στη γυναίκα μου, πως αν πετύχαινα χατ-τρικ θα πανηγύριζα περισσότερο, όμως μετά το δεύτερο γκολ έγινα αλλαγή και δεν ήταν εφικτό να το πετύχω. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να σκοράρω και να πανηγυρίσω μαζί με την οικογένεια μου”, είπε αρχικά ο Μάρκους Μπεργκ για τη βράβευση του που συνέπεσε με τα ευχάριστα νέα για την εγκυμοσύνη της συζύγου του, ενώ αναφορικά με το γκολ για …βραβείο που πέτυχε, ο Σουηδός τόνισε: 

“Είχα πετύχει παρόμοια γκολ και στο παρελθόν. Ίσως όχι στην περίοδο που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό. Συνήθως είμαι επιθετικός που τελειώνει τις φάσεις με μια – δύο επαφές, όμως σε αυτή την περίπτωση έκανα μια ωραία τρίπλα και ένα όμορφο τελείωμα. Ήταν καλό το συναίσθημα”.

Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε και για τα πλέι οφ και εμφανίστηκε αισιόδοξος: 

“Έχουμε υψηλές προσδοκίες. Και εγώ και η ομάδα. Θέλουμε να τερματίσουμε στην πρώτη θέση των πλέι οφ. Αυτός είναι ο στόχος μας. Πιστεύω πραγματικά ότι μπορούμε να το πετύχουμε. Τώρα πρέπει να τελειώσουμε καλά τη σεζόν με τα δύο  παιχνίδια που απομένουν και να αρχίσουμε καλά στα πλέι οφ”.

Από την  πλευρά του ο Γιάννης Βονόρτας είπε για το βραβευθέντα Μάρκους Μπεργκ: “Ο Μάρκους μας έχει συνηθίσει σε πολύ όμορφα και γρήγορα γκολ. Σε δύσκολες εκτελέσεις, αλλά αυτό ήταν ακόμα πιο δύσκολο, γιατί έπρεπε να υποδεχθεί τη μπάλα ανάμεσα σε δύο αντιπάλους, τους τρίπλαρε και έκανε πολύ καλό τελείωμα. Αυτό το τρόπαιο θα προστεθεί στην πλούσια συλλογή του”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.