Ο Γκος, ο Τζόουνς και ο «άσος»

Τις εξελίξεις από το μέτωπο των ΗΠΑ περιμένουν οι «ασπρόμαυροι», για να γνωρίζουν πώς θα κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι

Ανέβασε το βαθμό δυσκολίας, όσον αφορά στη συγκρότηση του ρόστερ εν όψει της σεζόν 2018-2019, η απόφαση του Δημήτρη Κατσίβελη να μην συνεχίσει στον ΠΑΟΚ. Αυτομάτως, δημιουργήθηκε κενό στην περιφέρεια, οπότε οι «ασπρόμαυροι» είναι αναγκασμένοι να ξεκινήσουν το ψάξιμο από τη θέση «1».
Ήδη, κάποιες κινήσεις έχουν γίνει, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να στρέφει το βλέμμα του στην αμερικάνικη αγορά (κυρίως) για να καλύψει το πόστο. Ενδεχομένως, το ταξίδι του προπονητή του ΠΑΟΚ στις ΗΠΑ τις προσεχείς ημέρες για το Summer League του NBA να αποφέρει κάτι περισσότερο.
Στο μεταξύ, οι «ασπρόμαυροι» περιμένουν πάντα τις απαντήσεις των Φιλ Γκος και Λάκι Τζόουνς στις προτάσεις που τους έχουν κάνει για ανανέωση της συνεργασίας τους. Ο πρώτος σκέφτεται σοβαρά το μέλλον του, καθώς έχει πρόταση να αναλάβει θέση στο τεχνικό τιμ των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, που σημαίνει ότι μπορεί να σταματήσει να αγωνίζεται. Ο δεύτερος έχει κι άλλες προτάσεις στα χέρια του, οπότε δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα πει «ναι» στον ΠΑΟΚ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.