Ιμπάκα: «Συγγνώμη αλλά πρέπει να επιστρέψω»

Συγγνώμη θέλησε να ζητήσει ο Σερζ Ιμπάκα από τη Ρεάλ Μαδρίτης καθώς θα πρέπει να αποχωρήσει από τη «βασίλισσα» προκειμένου να επιστρέψει στην Οκλαχόμα και τους Θάντερ.

Συγγνώμη θέλησε να ζητήσει ο Σερζ Ιμπάκα από τη Ρεάλ Μαδρίτης καθώς θα πρέπει να αποχωρήσει από τη «βασίλισσα» προκειμένου να επιστρέψει στην Οκλαχόμα και τους Θάντερ.  Παράλληλα ο φόργουορντ των Θάντερ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Ισπανία για λογαριασμό της Ρεάλ ωστόσο κάτι τέτοιο αφορά μόνο το μέλλον.

«Ζητάω συγγνώμη που θα πρέπει να φύγω για την Οκλαχόμα μετά από ένα μήνα που έμεινα με τους συμπαίκτες μου και πλέον φίλους μου. Είχα αρχίσει να συνηθίζω την ζωή στην Μαδρίτη, έκανα φίλους και αυτό το κάνει δύσκολο. Όλοι γνωρίζαμε ότι θα τελείωνε κάπως έτσι, με την συμφωνία μεταξύ των παικτών και των ιδιοκτητών και θα πρέπει να επιστρέψω» δήλωσε αρχικά ο Ιμπάκα.

Τέλος όσον αφορά το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή στη «βασίλισσα» απάντησε: «Δεν ξέρω αν θα ξαναπαίξω στην Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν θα πω “όχι” ή “ποτέ” καθώς υπάρχουν πολλά πράγματα που συμβαίνουν στην ζωή και δεν τα περιμένεις οπότε κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.