Τα βλέμματα σε Μάντσεστερ και Μαδρίτη

Οι ρεβάνς των προημιτελικών του Champions League ξεκινούν με δυο αμφίρροπες αναμετρήσεις στο Μάντσεστερ και στη Μαδρίτη (21:45), όπου θα προκύψουν δυο από τις τέσσερις ομάδες των ημιτελικών.

Οι ρεβάνς των προημιτελικών του Champions League ξεκινούν με δυο αμφίρροπες αναμετρήσεις στο Μάντσεστερ και στη Μαδρίτη (21:45), όπου θα προκύψουν δυο από τις τέσσερις ομάδες των ημιτελικών.

Στο Μάντσεστερ, η τοπική Σίτι θα υποδεχτεί την Παρί Σεν Ζερμέν στη ρεβάνς του 2-2 της πρώτης αναμέτρησης. Οι «πολίτες» έχουν προβάδισμα πρόκρισης, μετά την ισοπαλία που απέσπασαν στο «Παρκ Ντε Πρενς» και θέλουν την πρόκριση, εκμεταλλευόμενοι την έδρα τους. Οι Παριζιάνοι από την πλευρά του είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους, προκειμένου να πάρουν την πρόκριση μέσα στην Αγγλία. Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, χωρίς τους Κομπανί, Φερνάντο και Ντελφ. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν χωρίς τους Νταβίντ Λουίζ, Ματουιντί και Βεράτι. 

Την ίδια ώρα στη Μαδρίτη, η Ρεάλ καλείται να ανατρέψει την ήττα της 2-0 στην πρώτη αναμέτρηση με τη Βόλφσμπουργκ, προκειμένου να βρεθεί και φέτος στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Οι «μερέχνες» θέλουν ένα γρήγορο γκολ, προκειμένου να μεταφέρουν το άγχος στην πλευρά των «λύκων» και να έχουν αρκετά χρόνο μπροστά τους, έτσι ώστε να ψάξουν το δεύτερο γκολ, με το οποίο θα ισοφαρίσουν το σκορ του πρώτου αγώνα. Από την πλευρά τους, οι Γερμανοί εμφανίζονται αποφασισμένοι να παλέψουν για την πρόκριση μέσα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στον Βαράν, ενώ από την άλλη πλευρά, εκτός «μάχης» έχει τεθεί ο Γιούνγκ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.