“Πεντάσφαιρος” ο Ολυμπιακός 5-0 την Μποτοσάνι (video)

Οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν και πάλι κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο, έδειξαν πολύ θετικά δείγματα κι άφησαν υποσχέσεις για ακόμη καλύτερη συνέχεια, συντρίβοντας την Μποτοσάνι με 5-0.

Οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν και πάλι κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο, έδειξαν πολύ θετικά δείγματα κι άφησαν υποσχέσεις για ακόμη καλύτερη συνέχεια, συντρίβοντας την Μποτοσάνι με 5-0. 

Ο Χριστοδουλόπουλος σέρβιρε το πρώτο του γκολ με τον Ολυμπιακό, σκόραραν και πάλι οι Γκερέρο (τρία γκολ σε δύο ματς) και Φορτούνης. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ πραγματικά γκολ από το νεαρό Βρουσάι. Ήταν μια καλή «παράσταση» από τον ολυμπιακό που για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα δείχνει πολύ καλά δείγματα.

 Ο αγωνιστικός χώρος ήταν αρκετά βαρύς από την καταρρακτώδη βροχή που προηγήθηκε, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Ολυμπιακό να έχει την κυκλοφορία και τον έλεγχο και να πιέζει την εστία των ρουμάνων. Οι ερυθρόλευκοι έβγαλαν καλές συνεργασίες, δημιούργησαν ευκαιρίες και κινδύνευσαν μόλις μία φορά.

 Στο 9′ ωραία κίνηση και σέντρα του Πάρντο από τα δεξιά η κεφαλιά του Γκερέρο στο ΔΟΚΑΡΙ και άουτ, ήταν η πρώτη καλή ευκαιρία για τους ερυθρόλευκους.

Φάουλ του Μάριν στο 25′ δεν θ’ απειληθεί ιδιαίτερα ο Πρέντζα. Δεν μπήκε κανείς στην πορεία της μπάλας.

 Καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό και στο 26’ με σουτ του Πάρντο στην αγκαλιά του Ρουμάνου
τερματοφύλακα.

 Στο 28′ πολύ καλή ευκαιρία για τους Ρουμάνους αλλά το πλασέ του Γκολόβκα απομάκρυνε ο Σισέ. Η φάση ξεκίνησε από λάθος του Ρομαό.

 Ο Ολυμπιακός πήρε αυτό που άξιζε στο πρώτο ημίχρονο στο 41’ όταν μετά από μπαλιά του Νικολάου ο Χριστοδουλόπουλος άλλαξε με τον Μάριν, η μπάλα έφτασε στον Γκερέρο που εύκολα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στην επανάληψη ο Πέδρο Μαρτίνς άλλαξε ενδεκάδα κατεβάζοντας τους, Χουτεσιώτη, Ομάρ, Σάλιακα, Βούκοβιτς, Ένγκελς, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Φορτούνη, Φετφατζίδη, Τζούρτζεβιτς, Βρουσάι.

 Οι ερυθρόλευκοι έκαναν το 2-0 στο 50’ όταν ο Κώστας Φορτούνης ελίχθηκε και με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

 Στο 57′ από μια μεγάλη στιγμή για κάθε ομάδα, πρώτα μετά από κόρνερ ο Ρόμαν έπιασε κεφαλιά αλλά ο Ομάρ έδιωξε την μπάλα πριν περάσει στα δίχτυα και στην συνπέχεια στην κόντρα έφυγε μόνος ο Τζούρτζεβιτς ο οποίος δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά.

 Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ολυμπιακός σκόραρε και πάλι όταν ο Τζούρτζεβιτς έστρωσε στον Καμαρά ο οποίος από το ύψος της μεγάλης περιοχής με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

 Στο τελευταίο 15λεπτο ο Πέδρο Μαρτίνς χρησιμοποίησε σύστημα 4-4-2 με τον Μάνο στο πλευρό του Τζούρτζεβιτς.

 Παρ’ όλες τις αλλαγές στα πρόσωπα ο Ολυμπιακός έκανε το 4-0 στο 85’ όταν μετά από κόρνερ του Φορτούνη ο Βέργος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

 Αλλά το καλύτερο ήταν για το τέλος. Στο 88’ ο Βρουσάι πήρε την μπάλα λίγο κάτω από την μεσαία γραμμή, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με καταπληκτικό σουτ στο παραθυράκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

 Στο 89’ σούτ του Γκιφτ απέκρουσε σταθερά ο Χουτεσιώτης.

 Μια άνετη επικράτηση του Ολυμπιακού με τον Πέδρο Μαρτίνς να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες.

Live Blog Oλυμπιακός – Μποτοσάνι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.