Ανακοίνωση ΠΑΟΚ για Τότεναμ

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουν σχετικά με την συμπεριφορά τους οι φίλοι του ΠΑΟΚ εν όψει το αγώνα κόντρα στην Τότεναμ για το Γιουρόπα Λιγκ, εξέδωσε η ΠΑΕ.

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουν σχετικά με την συμπεριφορά τους οι φίλοι του ΠΑΟΚ εν όψει το αγώνα κόντρα στην Τότεναμ για το Γιουρόπα Λιγκ, εξέδωσε η ΠΑΕ. Ο «δικέφαλος του βορρά» που θα αντιμετωπίσει τους «Σπερς» στην 5η αγωνιστική της διοργάνωσης αναμένεται να έχει στο πλευρό του και αρκετούς οπαδούς . Για το λόγο αυτό η διοίκηση του ΠΑΟΚ, μέσω ανακοίνωσης, θέλησε να καθοδηγήσει όσους θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώθηκε επίσημα από την Tottenham Hotspur για τα μέτρα που αναμένεται να ληφθούν μέσα και έξω από το White Hart Lane ενόψει του αγώνα Tottenham Hotspur – ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League. Με την σειρά της η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. είναι υποχρεωμένη να ενημερώσει όλους τους φιλάθλους που θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο αναφορικά  με τις συνθήκες πρόσβασης στο γήπεδο και τους όρους ασφαλείας μέσα και έξω από το White Hart Lane.

Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ., προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα, θέλει να επιστήσει την προσοχή σε θέματα συμπεριφοράς εντός και εκτός γηπέδου από όλους όσοι έχουν εξασφαλισμένη την είσοδό τους στο White Hart Lane και κυρίως να σεβαστούν τους κανονισμούς που ισχύουν στα αγγλικά γήπεδα.

1. ΓΙΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
Πρέπει να γνωρίζουν ότι η μεταφορά και πρόσβαση τους από την πόλη προς το Στάδιο μπορεί να είναι περιορισμένη, λόγω της προτεινόμενης Ημέρας Απεργίας που έχουν αναλάβει μερικές από τις Εργατικές Ενώσεις. Τα τρένα από το σταθμό Liverpool Street και Northumberland PARK μπορεί να λειτουργούν και οι δύο σταθμοί βρίσκονται σε μικρή απόσταση από το Στάδιο. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα πρέπει να ελέγξουν για την λειτουργία του υπόγειου σιδηρόδρομου (Underground) και των δημόσιων λεωφορείων κατά την άφιξή τους στο Λονδίνο. Φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα είναι απολύτως μη αποδεκτά  ΜΕΣΑ ή ΓΥΡΩ από το Στάδιο και ο καθένας οπαδός που θα βρεθεί να έχει στην κατοχή του ή θα τα χρησιμοποιήσει  θα συλληφθεί. Πριν από την είσοδο θα υπάρξει πλήρης σωματικός έλεγχος και όποιος φίλαθλος αρνείται τον έλεγχο δεν θα του επιτρέπεται να εισέλθει στο Στάδιο και θα συλλαμβάνεται από αστυνομικούς.

2. ΓΙΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
Παρακαλούνται οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΟΥΝ έξω από το Στάδιο, εάν δεν έχουν τουλάχιστον ένα εισιτήριο για τον αγώνα. Πωλήσεις εισιτηρίων από τα εκδοτήρια του Σταδίου την ημέρα του αγώνα δεν θα είναι διαθέσιμα για τους φιλοξενούμενους φιλάθλους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.