Μιραλάς: “Δεν νιώθουμε την κρίση”

Ο Κέβιν Μιραλάς μίλησε στην εφημερίδα «Antwerpen» για την οικονομική κατάσταση της χώρας μας και τον αντίκτυπο που έχει στο ποδόσφαιρο.

Ο Κέβιν Μιραλάς μίλησε στην εφημερίδα «Antwerpen» για την οικονομική κατάσταση της χώρας μας και τον αντίκτυπο που έχει στο ποδόσφαιρο. Ο Βέλγος είπε ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού μένουν ανεπηρέαστοι καθώς έχουν πρόεδρο δισεκατομυριούχο. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την οικονομική κρίση που πλήττει την Ελλάδα:
«Η ζωή έχει γίνει πολύ ακριβή. Σαν ποδοσφαιριστής μένω μακριά από τη μιζέρια, αλλά στους δρόμους βλέπω τη ζωή των Ελλήνων ν’ αλλάζει συνεχώς. Οι Ελληνες είναι έξαλλοι. Ειδικά οι εργάτες και οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν πληγεί πολύ. Οι τιμές βασικών προϊόντων, όπως το ελαιόλαδο και η φέτα, είναι τέτοιες που δεν τις αντέχουν οι περισσότεροι. Ειδικά μετά την αύξηση των φόρων πολλοί χάνουν το μεγαλύτερο μέρος των μισθών τους».

Για το πόσο επηρεάζει η κρίση το πρωτάθλημα:
«Η μείωση σε πολλούς έχει φτάσει μέχρι και το 40%. Και δεν υπάρχει εξαίρεση. Ούτε καν στο ποδόσφαιρο. Ειδικά σε μικρότερους συλλόγους. Οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν νιώθουν την κρίση. Ακόμα πληρώνομαι καλά και δεν χρειάστηκε να επιστρέψω ούτε ευρώ από τους μισθούς μου. Ο πρόεδρός μας είναι ένας χαρούμενος δισεκατομμυριούχος. Κανένας βελγικός σύλλογος δεν μπορεί να αντέξει το συμβόλαιό μου. Ούτε καν η Άντερλεχτ».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα:
«Στην αρχή της σεζόν υπήρχαν πολλά προβλήματα. Το ελληνικό πρωτάθλημα ήταν στην ίδια μοίρα με το τουρκικό. Και το πρωτάθλημα άρχισε με πολλές μετατροπές. Παρά το γεγονός, όμως, ότι υπήρχαν τόσα προβλήματα, οι ελληνικές ομάδες το παλεύουν. Δεν χάνουν, όπως οι πρωταθλητές Βελγίου  με 7-0 από τη Βαλένθια. Αντιθέτως εγώ μόλις επέστρεψα από μία μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στη Μαρσέιγ και είμαστε ακόμη μέσα στο κόλπο για την πρόκριση στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν είναι τόσο δραματικά τα πράγματα. Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι είναι και υποφερτά…».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.