Φλεβαράκης: «Συγχαρητήρια στα παιδιά»

Τα συγχαρητήρια του, στους παίκτες του Ηλυσιακού για τη νίκη κόντρα στο Περιστέρι, έδωσε ο Κώστας Φλεβαράκης.

Τα συγχαρητήρια του, στους παίκτες του Ηλυσιακού για τη νίκη κόντρα στο Περιστέρι, έδωσε ο Κώστας Φλεβαράκης. Ο Έλληνας προπονητής, στάθηκε στα λίγα λάθη που πραγματοποίησε η ομάδα του, ενώ ευχήθηκε και μια ανάλογη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την καλή δουλειά που κάνουν. Μπορεί να μην είχαμε αυτό το ξεκίνημα που θέλαμε, αλλά ανταποκριθήκαμε σωστά απέναντι σε μια δυνατή, σοβαρή και επικίνδυνη ομάδα. Γυρίσαμε το παιχνίδι για μια ακόμη φορά με την άμυνα και την ομαδικότητα. Μας λείπει το εύκολο σκορ, αλλά αντιδράσαμε σωστά όταν το Περιστέρι μείωσε την διαφορά. Κρατάμε και το ότι κάναμε λιγότερα λάθη, αφού και εμείς είχαμε πρόβλημα με τα λάθη, ειδικά εκτός έδρας. Επίσης όλοι οι παίκτες μας καταλαβαίνουν ότι είναι σημαντικοί για την ομάδα, με τους Ματαλόν και Σπανό να έχουν απόψε ένα εικοσάλεπτο συμμετοχής συνολικά. Εύχομαι η συνέχεια να είναι ανάλογη και η ομάδα να βελτιώνεται συνεχώς».

Από την άλλη, ο Αργύρης Πελουδάκης, πιστεύει πως οι καινούργιοι μπασκετμπολίστες του Περιστερίου, δεν έχουν ενσωματωθεί πλήρως στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του. Επίσης έδωσε και αυτός συγχαρητήρια στην ομάδα του Ηλυσιακού.

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά, όπως κατά κόρο κάνουμε σε όλα μας τα παιχνίδια φέτος αλλά στη συνέχεια, μετά το δεύτερο δεκάλεπτο χάνουμε τις διαφορές και αυτό πάλι συμβαίνει συνέχεια. Έχουμε πολλά καινούρια παιδιά που δεν έχουν αφομοιώσει ακόμη ότι πρέπει να παίζουν περισσότερο με το μυαλό και λιγότερο με το .επονομαζόμενο ταλέντο», τόνισε αρχικά ο Έλληνας προπονητής.

Και πρόσθεσε:«Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι, φέραμε κοντά το σκορ, αλλά ενώ είχαμε πλεονέκτημα ψυχολογικά, θεωρητικά, κολλήσαμε στην ζώνη, κάναμε συνολικά 23 λάθη, τα περισσότερα εύκολα. Μέσα απ’ τα λάθη μας όμως μαθαίνουμε, είναι κάτι λογικό να συμβαίνει. Συγχαρητήρια στον Ηλυσιακό και καλή συνέχεια».

Για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παίκτη:«Θα περιμένουμε να επιστρέψει ο Αμερικανός μας που είναι τραυματίας και στο μεταξύ δίνουμε ευκαιρίες στα νεαρά παιδιά, όπως σήμερα στον Νώντα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.