Todd Howard: Το Fallout 76 δεν καθορίζει το μέλλον των παιχνιδιών της Bethesda

Μην κάνετε αυτό το λάθος.Ο επικεφαλής της Bethesda Game Studios, Todd Howard, μίλησε πρόσφατα στο...

Μην κάνετε αυτό το λάθος.

Ο επικεφαλής της Bethesda Game Studios, Todd Howard, μίλησε πρόσφατα στο GamesIndustry.biz για το φόβο ότι το Fallout 76, που θα είναι μόνο online, μπορεί να υποδεικνύει μια μετατόπιση στα single player παιχνίδια, από τα οποία η Bethesda είναι τόσο γνωστή.

“Δεν σηματοδοτεί το μέλλον”, ξεκινά ο Howard. “Το Elder Scrolls Online είναι ένα από τα μεγαλύτερα online παιχνίδια στον κόσμο, έχουμε το Fallout Shelter που ενημερώνουμε συνεχώς και το Elder Scrolls: Legends”.

“Όποιος έχει πει ποτέ ότι ‘αυτό είναι το μέλλον και αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού είναι νεκρό’ έχει αποδειχθεί λάθος κάθε φορά”. Μας αρέσει να τα δοκιμάζουμε όλα… Για πολύ καιρό θέλαμε να δοκιμάσουμε ένα multiplayer παιχνίδι και είχαμε αυτή την ιδέα. Δεν πρέπει να φοβόμαστε, θα πρέπει να το δοκιμάσουμε. “

Το Fallout 76 θα είναι ολοκληρωτικά online, αλλά ο Howard ανέφερε ότι θα είστε σε θέση να παίξετε σόλο, αλλά θα δείτε άλλους παίκτες στον κόσμο σας. Δεν θα υπάρχουν ανθρώπινα NPC, και οι πραγματικοί άνθρωποι θα συμπληρώσουν τους τυπικούς ρόλους των πωλητών, των raiders και άλλων.

Ο Todd Howard δήλωσε παράλληλα πως το παιχνίδι δεν έχει cross-play, καθώς η Sony ‘δεν είναι τόσο συνεργάσιμη όσο θα ήθελαν.”

Το Fallout 76 θα κυκλοφορήσει στις 14 Νοεμβρίου 2018 για το PlayStation 4, το Xbox One και το PC.


H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.