Ανακοίνωσε Αρτεάγα η Κέρκυρα

Η διοίκηση της Κέρκυρας, ανακοίνωσε και επίσημα την Πέμπτη την ενσωμάτωση του Ισπανού Αρτεάγα στο προπονητικό επιτελείο της.

Η διοίκηση της Κέρκυρας, ανακοίνωσε και επίσημα την Πέμπτη την ενσωμάτωση του Ισπανού Αρτεάγα στο προπονητικό επιτελείο της. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: “Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα ανακοινώνει την επίσημη έναρξη της συνεργασίας της με τον Inigo Arteaga Nieto, για τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων. Ο Arteaga γεννήθηκε στις 16/12/1972 στο Σαν Σαμπαστιάν (Βάσκος) και αγωνίστηκε στις Ρεάλ Σοδιεδάδ (απ’ τα τμήματα υποδομής ως την α’ ομάδα), Ρασίγκ Φερόλ, Τσάβες (Πορτογαλία), Μπούργκος και Ρεάλ Ουνιόν, απ’ την οποία άρχισε, το 2005, και την προπονητική του καριέρα. Τη σεζόν 2008-’09 ενσωματώθηκε στο τιμ της Κάντιθ, με προπονητή τον Χάβι Γκράθια και βοηθό – γυμναστή τον Χουάν Σόλα, με τους οποίους ανταμώνει εκ νέου τώρα, στο νησί”.

Στο μεταξύ, με την προπόνηση που έγινε την Πέμπτη, ολοκληρώθηκε ουσιαστικά η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Την Παρασκευή η αποστολή της ομάδας, μέσω Αθήνας, θα πετάξει για Θεσσαλονίκη και εκεί θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για την αναμέτρηση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.