Να παιδί, να μάλαμα

Ο υποδοχέας των Σαν Φραντσίσκο 49ers, Μαρκίζ Γκούντγουιν, υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο με αμοιβή 20 εκατομμυρίων δολαρίων. Είναι ένας θεοσεβούμενος παίκτης που θέλει να κάνει μόνο καλό. Με τα χρήματα του συμβολαίου το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν ν’ αγοράσει στην μητέρα του Ταμίνα και την αδερφή του Ντέγια η οποία είναι παράλυτη, ένα νέο σπίτι.

Ο υποδοχέας των Σαν Φραντσίσκο 49ers, Μαρκίζ Γκούντγουιν, υπέγραψε νέο  τριετές συμβόλαιο με αμοιβή 20 εκατομμυρίων δολαρίων. Είναι ένας θεοσεβούμενος παίκτης που θέλει να κάνει μόνο καλό.
Με τα χρήματα του συμβολαίου το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν ν’ αγοράσει στην μητέρα του Ταμίνα και την αδερφή του Ντέγια η οποία είναι παράλυτη, ένα νέο σπίτι.
Η Ντέγια αποτελεί έμπνευση για τον Γκούντγουιν καθώς είναι μια αγωνίστρια, παρά το ότι μετακινείται μόνο με καροτσάκι. Όταν στα 16 της διαγνώστηκε με μια σπάνια ασθένεια που παρέλυσε όλο το κορμί της οι γιατροί της έδιναν 6 μήνες ζωής. Πριν λίγες ημέρες γιόρτασε τα 27α γενέθλια της.
Αυτό δεν ήταν το μόνο τραγικό γεγονός στην ζωή του καθώς στις 11 Νοεμβρίου του 2017 η σύζυγός του έχασε το παιδί τους κατά τη διάρκεια της γέννας.
Ο Γκούνγουιν πιστεύει πολύ στον Θεό και μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης συχνά, πυκνά στέλνει μηνύματα πίστης και αγάπης. 
Πέρυσι έκανε μια εξαιρετική σεζόν  κάνοντας ρεκόρ καριέρας σε catches (56) και receiving yards (962). Πριν ασχοληθεί με το αμερικανικό ποδόσφαιρο ήταν μέλος της Ολυμπιακής ομάδας των ΗΠΑ στο άλμα εις μήκος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.