Οι συμμετοχές για την Σητεία

Tο Σάββατο 26 Νοεμβρίου αρχίζει η εφετινή σειρά αγώνων επί δημοσίας οδού του ΣΕΓΑΣ με την επωνυμία Γύροι Πόλεων «Μιχάλης Κούσης 2011-2012».

Tο Σάββατο 26 Νοεμβρίου αρχίζει η εφετινή σειρά αγώνων επί δημοσίας οδού του ΣΕΓΑΣ με την επωνυμία Γύροι Πόλεων «Μιχάλης Κούσης 2011-2012». Συγκεκριμένα, το Λασίθι και η πόλη της Σητείας θα φιλοξενήσουν τον πρώτο αγώνα της σειράς, τον οποίο διοργανώνουν η ΕΑΣ Κρήτης, ο Δήμος Σητείας, η Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας, ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας και ο Σητειακός ΑΟ με τη συνεργασία και υποστήριξη του ΣΕΓΑΣ.

Σε όλες τις κατηγορίες υπολογίζεται ότι θα συμμετάσχουν 400 περίπου αθλητές και αθλήτριες και μαθητές των σχολείων της Σητείας. Ιδιαίτερα στις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών, θα συμμετάσχουν οι κορυφαίοι Έλληνες και Ελληνίδες δρομείς των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων.

Στους άνδρες θα πάρουν μέρος οι Ανδρέας Δημητράκης (ΑΟ Λασιθίου), Γιώργος Διαλεκτός (ΑΓΕ Βοιωτίας), Μανώλης Μουστάκας και Κώστας Βαρτζής (Ολυμπιακός), Κώστας Νακόπουλος (Πανιώνιος ΓΣ), Κώστας Τουσέ (ΓΕ Αγρινίου), Γιάννης Ζερβάκης (Σητειακός), Κώστας Δρόσος (ΠΑΟ), Κώστας Βλάχας (ΑΓΣ Ιωαννίνων), Ευθύμης Τζαβαλής (Σπάρτακος Φωκίδας), Γιώργος Ντούρος (Δρομέας Αμαρουσίου), Στάθης Μαριδόπουλος (ΓΣ Λαγκαδάς), Προκόπης Χατζάκης (Πανελλήνιος), Γιώργος Κανελλόπουλος (Ολυμπιάδα Πάτρας), Άλκης Κόλλιας (ΑΟ Λασιθίου).

Στις γυναίκες θα έχουμε τις Ελένη Φιλάνδρα (Πανελλήνιος), Ουρανία Ρεμπούλη (ΓΣ Ν. Λέρου), Ντενίζ Δημάκη (Δρομέας Αμαρουσίου), Μαρίνα Μανιαδάκη και Δήμητρα Αφορδακού (ΑΟ Λασιθίου), Μαρία Ζωγραφάκη (Καζώνης Καλύμνου), Ελπίδα Χριστοδουλίδου (Ηρακλής ΓΣ), Βαλεντίνα Μιχαΐλοβα (Πανελλήνιος), Πηνελόπη Δάγκα (ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης), Κωνσταντίνα Πετρουλάκη (ΓΣ Ρεθύμνης).

Στους αγώνες θα συμμετάσχει και το σύνολο των αθλητών και αθλητριών δρόμων μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων των σωματείων της Κρήτης.
Στον περσινό αγώνα στη Σητεία νικήτρια ήταν η Πόπη Αστροπεκάκη στις γυναίκες και στους άνδρες ο Θεοδόσης Καλδής. Το 2009 πρώτευσαν οι Μοχάμεντ Μπενσαλάμ και Γεωργία Αμπατζίδου, ενώ για δύο διαδοχικές χρονιές, το 2007 και το 2008, είχαν πάρει την πρώτη θέση οι Αντώνης Παπαντώνης και Κωνσταντίνα Κεφαλά.

Το ωρολόγιο πρόγραμμα του αγώνα στη Σητεία (26/11):

10.15 2.000μ παγκορασίδων
10.35 3.500μ γυναικών
11.00 5.500μ ανδρών
11.35 2.000μ Παμπαίδων
11.50 1.000μ Κοριτσιών Δημ. Σχολείων
12.05 1.000μ Αγοριών Δημ. Σχολείων


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.