Επίδοξοι κλέφτες “σκηνοθέτησαν” εξαφάνιση του νεκρού συνεργού τους


Την υπόθεση της εξαφάνισης και του θανάτου ενός 38χρονου Βούλγαρου στην Αγριλιά Αιτωλοακαρνανίας εξιχνίασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου σε συνεργασία με συναδέλφους τους από το Αστυνομικό Τμήμα Κατούνας.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες της Αστυνομίας, ο 38χρονος, μαζί με έναν 28χρονο ομοεθνή του και έναν 39χρονο Έλληνα, είχαν πάει τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή Αγριλιά, με σκοπό να αφαιρέσουν μετασχηματιστή ρεύματος από κολώνα της ΔΕΗ. Όμως, σύμφωνα με την Αστυνομία, τη στιγμή που ο 38χρονος προσπαθούσε να αφαιρέσει τον μετασχηματιστή υπέστη ηλεκτροπληξία, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Αμέσως μετά ο 39χρονος και ο 28χρονος επικοινώνησαν αρχικά με το τηλεφωνικό κέντρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας στο Αγρίνιο και στη συνέχεια μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κατούνας, όπου δήλωσαν ότι ο 38χρονος είχε εξαφανιστεί. Μάλιστα, όπως είπαν στους αστυνομικούς, είχαν πάει μαζί με τον 38χρονο στην Αγριλιά για να ψαρέψουν.

Μετά τη δήλωση τής εξαφάνισης αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί άρχισαν έρευνες στην ευρύτερη παραλιακή περιοχή της Αγριλιάς, ώστε να εντοπίσουν τον 38χρονο. Έπειτα από λίγες ώρες ένας μελισσοκόμος εντόπισε σε θαμνώδη περιοχή τη σορό του 38χρονου και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί και αξιοποιώντας στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει για την υπόθεση, συνέλαβαν τους δύο άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα διακεκριμένης κλοπής και ψευδή ανωμοτί κατάθεση.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδος, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για πιθανή εμπλοκή των δύο ανδρών σε παρόμοιες κλοπές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.