Σισέ: “Είστε… άμπαλοι”

O Τζιμπρίλ Σισέ "τα έβαλε" με οπαδούς της Λάτσιο οι οποίοι είχαν κάνει πικρόχολα σχόλια στο twitter μετά τη νέα αφλογιστία του Γάλλου στο 0-0 με τη Νάπολι.

O Τζιμπρίλ Σισέ “τα έβαλε” με οπαδούς της Λάτσιο οι οποίοι είχαν κάνει πικρόχολα σχόλια στο twitter μετά τη νέα αφλογιστία του Γάλλου στο 0-0 με τη Νάπολι. «Την άλλη φορά βάλε με στον πάγκο», «τί ξέρεις εσύ από ποδόσφαιρο;» και «ποιος είσαι εσύ να δίνεις συμβουλές;», ήταν μερικές από τις απαντήσεις που έδωσε.

Για να συνεχίσει: «Ακούστε παιδιά, διάβασα κάποια σχόλια τα οποία ειλικρινά με απογοήτευσαν. Νομίζω ότι κάποιοι άνθρωποι απλά δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο. Αν νομίζετε ότι το να σκοράρεις είναι κάτι εύκολο, τότε σημαίνει ότι δεν έχετε την παραμικρή ιδέα από ποδόσφαιρο…

Το 0-0 εναντίον της Νάπολι για εκτός έδρας ματς είναι ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Κοιτάξτε τι έκανε η Μίλαν απέναντί τους. Είναι έαν πολύ δύσκολο γήπεδο και η Νάπολι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Επομένως, σας παρακαλώ, για εκείνους που νομίζουν ότι ξέρουν από ποδόσφαιρο σταματήστε να “πετάτε” αηδίες. Ευχαριστώ πολύ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.