“The Passage”: Η σειρά του Justin Cronin θα έχει αφίσα στο Comic-Con

Θα πρέπει να προστατέψουμε τους λαιμούς μας στο Comic-Con.Εάν είσαστε φαν των βαμπίρ, των...

Θα πρέπει να προστατέψουμε τους λαιμούς μας στο Comic-Con.

Εάν είσαστε φαν των βαμπίρ, των μετά-αποκαλυπτικών sci-fi ή της ιδέας του να σώζει την ημέρα ο Mark-Paul Gosselaar, θα θέλετε να τσεκάρετε την επερχόμενη midseason δραματική σειρά του FOX, “The Passage”, βασισμένη στην bestselling τριλογία μυθιστορημάτων του Justin Cronin.

Ενώ η σειρά δεν θα κάνει ντεμπούτο μέχρι το 2019, η FOX θα κάνει μια προεπισκόπηση της σειράς στο San Diego Comic-Con και το IGN έχει μια αποκλειστική πρώτη ματιά στη μίνι αφίσα που το δίκτυο θα παραδίδει δωρεάν στο περίπτερο του κατά τη διάρκεια του συνεδρίου. Μπορείτε να το τσεκάρετε παρακάτω:

Passage_S1_MiniPoster_2018

Ο Ridley Scott και ο σκηνοθέτης του “Dawn of the Planet of the Apes”, Matt Reeves θα αναλάβουν την εκτελεστική παραγωγή της σειράς. Το “The Passage” επικεντρώνεται στο Project NOAH, μια μυστική ιατρική εγκατάσταση όπου οι επιστήμονες πειραματίζονται με έναν επικίνδυνο ιό που θα μπορούσε να οδηγήσει στη θεραπεία για όλες τις ασθένειες, αλλά έχει επίσης τη δυνατότητα να εξαλείψει τον ανθρώπινο πολιτισμό. Όταν ένα νεαρό κορίτσι, η Amy Bellafonte (Saniyya Sidney), επιλέγεται ως υποκείμενο δοκιμής, ένας Ομοσπονδιακός Πράκτορας, ο Brad Wolgast (Gosselaar) παίρνει την αποστολή να την φέρει στην εγκατάσταση. Τελικά, όμως, ο Wolgast γίνεται ο αναπληρωτής πατέρας της, καθώς προσπαθεί να την προστατεύσει με κάθε κόστος. Η συγγραφέας του “Friday Night Lights”, Liz Heldens έγραψε το σενάριο του πιλοτικού επεισοδίου και θα είναι στην εκτελεστική παραγωγή.

To “The Passage” διένυσε μακρύ δρόμο μέχρι να φτάσει στη μικρή οθόνη, με την εταιρεία παραγωγής του Scott, Scott Free, να αποκτά τα δικαιώματα του βιβλίου το 2007, πριν καν δημοσιευτεί το πρώτο μυθιστόρημα. Ενώ αρχικά υπήρχε το σχέδιο να διασκευαστεί το σενάριο για τον κινηματογράφο, οι παραγωγοί τελικά αποφάσισαν ότι η ιστορία θα ήταν καλύτερη για μια τηλεοπτική σειρά.

Το Comic-Con panel του “The Passage” θα γίνει στις 20 Ιουλίου στο Δωμάτιο 6Α, με τους πανελίστες να συμπεριλαμβάνουν τους Gosselaar, Sidney, Heldens και Cronin, μαζί με τους Henry Ian Cusick, Jamie McShane και τον εκτελεστικό παραγωγό/σκηνοθέτη Jason Ensler.

Το San Diego Comic-Con θα γίνει από τις 19 μέχρι τις 22 Ιουλίου και το IGN θα σας προσφέρει όλα τα νέα από το μεγαλύτερο συνέδριο της χρονιάς.


Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.