Πιο βελτιωμένος παίκτης ο Σαλούστρος

Ο Χρήστος Σαλούστρος του Προμηθέα Πάτρας αναδείχθηκε πιο βελτιωμένος παίκτης του πρωταθλήματος για τη σεζόν 2017-18.

 Ο Χρήστος Σαλούστρος του Προμηθέα Πάτρας αναδείχθηκε πιο βελτιωμένος παίκτης του πρωταθλήματος για τη σεζόν 2017-18.
Έκανε τα πρώτα μπασκετικά του βήματα στον Πανιώνιο και ύστερα ακολούθησε ο ΠΑΟΚ, ο Κολοσσός και από πέρσι το καλοκαίρι αγωνίζεται στην Πάτρα με την φανέλα του Προμηθέα.
Ο Σαλούστρος πήρε 7 φήφους (25%) στην ψηφοφορία των αρχηγών και των προπονητών 14 ομάδων της Α1 αφήνοντας πίσω του τον Γιαννούλη Λαρετζάκη της ΑΕΚ που πήρε 4 (14,29%).
Στην ψηφοφορία των δημοσιογράφων ήρθε δεύτερος με ποσοστό 10,26% μαζί τους Κόνιαρη, Λαρετζάκη, ενώ πρώτος αναδείχθηκε ο Νίκος Γκίκας με ποσοστό 12,82%.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

”Είναι μεγάλη τιμή και διάκριση για εμένα αυτό το βραβείο, αλλά και η γενικότερη αναγνώριση που γίνεται στο πρόσωπό μου, καθώς οι ψήφοι προέρχονται από αρχηγούς, προπονητές, ΜΜΕ και φίλαθλο κοινό.”

‘Ενα τεράστιο ευχαριστώ στην ομάδα μου, τον Προμηθέα, στους συμπαίκτες μου και στους προπονητές μου, οι οποίοι με την αμέριστη συμπαράσταση και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν σε όλη τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς, με ώθησαν σε αυτήν τη διάκριση.”

”Τέλος, το συγκεκριμένο βραβείο, μου δίνει κίνητρο για να δουλέψω ακόμη πιο σκληρά και μαζί με την ομάδα μου να πετύχουμε ακόμη περισσότερα πράματα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αλλωστε, το άθλημα είναι ομαδικό και μέσα από την ομάδα έρχονται και οι ατομικές επιτυχίες. Και ο Προμηθέας είναι υπόδειγμα ομάδας”.

”Εύχομαι καλό καλοκαίρι, με υγεία και ξεκούραση σε όλον τον κόσμο και του χρόνου να έχουμε μια σεζόν μακριά από τραυματισμούς και βία στα γήπεδα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.