Γκος: «Τιμή και προνόμιο να παίζεις για τον Π.Α.Ο.Κ.»

Ενθουσιασμένος που θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Π.Α.Ο.Κ. δηλώνει ο Φιλ Γκος.

Ενθουσιασμένος που θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Π.Α.Ο.Κ. δηλώνει ο Φιλ Γκος. 

Ο Αμερικανός σκόρερ σχολίασε την παραμονή τουμε επιστολή του στον επίσημο λογαριασμό του «δικεφάλου του Βορρά» στο instagram: 
«Αγαπητέ ΠΑΟΚ, 

Είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι έχω υπογράψει την επέκταση της συνεργασίας μας για μία ακόμη σεζόν. Παίζοντας για τον ΠΑΟΚ και εκπροσωπώντας την πόλη της Θεσσαλονίκης είναι τιμή και προνόμιο κι αυτό είναι κάτι που δεν θεωρώ ότι είναι δεδομένο. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι φοβεροί. Ήσασταν μαζί μας και στα σκαμπανεβάσματα μιας μακράς περιόδου και πραγματικά το εκτιμώ πολύ αυτό. Θέλω να σας πω επίσης ότι πάντα μου άρεσε να παίζω στο PAOK Sports Arena! Ανυπομονώ να συναντήσω τους νέους συμπαίκτες μου καθώς και τους αδελφούς μου, αυτούς με τους οποίους πήγα στον… πόλεμο την περασμένη σεζόν! Την περασμένη σεζόν πετύχαμε το στόχο μας να κερδίσουμε την 3η θέση και ένα μετάλλιο. Προκριθήκαμε επίσης στα πλέι-οφ στο @basketballcl! Αυτή τη σεζόν είναι καιρός να θέσουμε νέους στόχους!»
#cookaman #pamepaok #paokfamily

Dear PAOK I am excited to announce that I have signed a extension for the season. Playing for PAOK and representing the city of Thessaloniki is a honor and privilege that I do not take for granted. The fans of PAOK are awesome. You were with us through the ups and downs of a long season and I really appreciate and loved playing in the PAOK Sports Arena! I look forward to meeting my new teammates as well as my brothers that I went to war with last season! Last season we accomplished our goal on winning the 3rd place medal?Also making the playoffs in @basketballcl! This season its time to set new goals! #cookaman #PAMEPAOK4LIFE O Phil Goss με μία επιστολή προς την ομάδα του ΠΑΟΚ και τους φιλάθλους του ανοίγει την δεύτερη σελίδα της σχέσης του με τον #PAOK αναφερόμενος σε όσα έγιναν πέρσι, αλλά και σε αυτά που έρχονται… Διαβάστε τι έγραψε στον ΠΑΟΚ ο @philg32 ⬇️ Αγαπητέ PAOK Είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι έχω υπογράψει την επέκταση της συνεργασίας μας για μία ακόμη σεζόν. Παίζοντας για τον ΠΑΟΚ και εκπροσωπώντας την πόλη της Θεσσαλονίκης είναι τιμή και προνόμιο κι αυτό είναι κάτι που δεν θεωρώ ότι είναι δεδομένο. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι φοβεροί. Ήσασταν μαζί μας και στα σκαμπανεβάσματα μιας μακράς περιόδου και πραγματικά το εκτιμώ πολύ αυτό. Θέλω να σας πω επίσης ότι πάντα μου άρεσε να παίζω στο PAOK Sports Arena! Ανυπομονώ να συναντήσω τους νέους συμπαίκτες μου καθώς και τους αδελφούς μου, αυτούς με τους οποίους πήγα στον… πόλεμο την περασμένη σεζόν! Την περασμένη σεζόν πετύχαμε το στόχο μας να κερδίσουμε την 3η θέση και ένα μετάλλιο. Προκριθήκαμε επίσης στα πλέι-οφ στο @basketballcl! Αυτή τη σεζόν είναι καιρός να θέσουμε νέους στόχους! #cookaman #pamepaok #paokfamily

A post shared by PAOK BC (@paokbasketball) on


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.