Νέες Ταινίες: Το «Εξπρές των Ζωντανών Νεκρών» αναζητά «Ζωή σε Φιλμ»

Η καινούργια Κινηματογραφική Εβδομάδα μας υποδέχεται με πέντε νέες να κυκλοφορούν στις Αίθουσες, συν τρεις σπουδαίες επανεκδόσεις, οι οποίες κερδίζουν δικαίως τις εντυπώσεις. Ταινία της εβδομάδας είναι η «Ζωή σε Φιλμ» του Μαρκ Ράσο, εξαιτίας κυρίως της ερμηνείας του Εντ Χάρις. Κυκλοφορούν επίσης, το θρίλερ από τη Νότια Κορέα, «Το Εξπρές των Ζωντανών Νεκρών» του Σανγκ-Χο Γιεόν, η γαλλική...

Η καινούργια Κινηματογραφική Εβδομάδα μας υποδέχεται με πέντε νέες να κυκλοφορούν στις Αίθουσες, συν τρεις σπουδαίες επανεκδόσεις, οι οποίες κερδίζουν δικαίως τις εντυπώσεις. Ταινία της εβδομάδας είναι η «Ζωή σε Φιλμ» του Μαρκ Ράσο, εξαιτίας κυρίως της ερμηνείας του Εντ Χάρις.

Κυκλοφορούν επίσης, το θρίλερ από τη Νότια Κορέα, «Το Εξπρές των Ζωντανών Νεκρών» του Σανγκ-Χο Γιεόν, η γαλλική κωμωδία «Παντρέψου Με Ρε Φίλε» του Ταρέκ Μπουνταλί, η ταινία «Για Καλό Και Για Κακό» της Καρίν Ταρντιέ, καθώς και το «Έγκλημα Στην Αμμοθύελλα» του Αλεχάντρο Μάτσι, από την Αργεντινή.

Σ’ επανέκδοση κυκλοφορεί το αριστούργημα του Τζουζέπε Τορνατόρε, «Σινεμά ο Παράδεισος», το εξαιρετικό φιλμ «Οι Τρεις Μέρες του Κόνδορα» του Σίντνεϊ Πόλακ, με πρωταγωνιστές τους, Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Φέι Νταναγουέι και Μαξ Φον Σίντοφ, καθώς και το διαχρονικό έργο του Ζεν Πιέρ Μελβίλ, «Ο Δολοφόνος με το Αγγελικό Πρόσωπο», με τον Αλέν Ντελόν σε μία εμβληματική ερμηνεία. Αναλυτικά:

«Ζωή σε Φιλμ» (Kodachrome – 2017) του Μαρκ Ράσο (Καναδάς, Η.Π.Α.)

Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.