Δύο σημειωματάρια αποκάλυψαν το επίσημο logo της “Captain Marvel”

Οι προ-παραγγελίες άνοιξαν. Η "Προστάτιδα των Ουρανών" έρχεται.Από το Amazon πέρασε για πρώτη φορά...

Οι προ-παραγγελίες άνοιξαν. Η “Προστάτιδα των Ουρανών” έρχεται.

Από το Amazon πέρασε για πρώτη φορά η Captain Marvel, προτού κάνει τη μεγάλη της εμφάνιση με την ομώνυμη της ταινία, τον κινηματογράφο. Ο εκδοτικός οίκος Insight Editions, γνωστός για τις εικονογραφημένες του εκδόσεις που παίρνουν έμπνευση από τον χώρο της ψυχαγωγίας, παρουσίασε το πρώτο logo της ταινίας “Captain Marvel”.

Τυπωμένες σε δύο νέα σημειωματάρια, των οποίων οι προ-παραγγελίες έχουν ανοίξει, βρέθηκαν δύο προωθητικές εικόνες της επερχόμενης ταινίας. Και μαζί, αυτό που φαίνεται να είναι το επίσημο logo για την κινηματογραφική Captain Marvel.

Όπως αναφέρθηκε αρχικά από το Vital Thrills, τα σημειωματάρια θα διατεθούν επίσημα στις 2 Απριλίου του 2019, λιγότερο από ένα μήνα μετά την πρεμιέρα της ταινίας. Κατά την περιγραφή της συλλογής, για τα σημειωματάρια χρησιμοποιήθηκαν “εικόνες από το “Captain Marvel” και έχουν το επίσημο logo της Marvel τυπωμένο πάνω τους.

“Γιορτάστε την ηρωίδα Carol Danvers και τη συναρπαστική της είσοδο στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel με αυτό το σετ σημειωματάριων που χαρακτηρίζονται από τις εικόνες από το ‘Captain Marvel’. Το κάθε σημειωματάριο περιέχει 64 τυπωμένες, άνευ οξέως υψηλής ποιότητας σελίδες που προσκαλούν τους φαν να καταγράψουν τις δικές τους ηρωικές περιπέτειες. Αυτό το σετ είναι απολύτως απαραίτητο για τους φαν της Marvel”, γράφει αναλυτικά η περιγραφή των προϊόντων.

Οι λεπτομέρειες που αφορούν την ταινία “Captain Marvel” έχουν κρατηθεί αρκετά μυστικές, με μερικές μόνο λεπτομέρειες να έχουν αποκαλυφθεί. Η βραβευμένη με Όσκαρ Α΄ Γυναικείου Ρόλου Briel Larson μοιράστηκε πρόσφατα μία φωτογραφία με ένα ημερολόγιο, μέσω του οποίου μάθαμε πότε η ηθοποιός επέστρεψε σπίτι της από το τέλος των γυρισμάτων, στις 6 Ιουλίου. Αυτή τη στιγμή, η ταινία βρίσκεται στη φάση της μετά- παραγωγής και σε μερικούς μήνες, στις 8 Μαρτίου του 2019 (ΗΠΑ), θα βρεθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Η ταινία για την Captain Marvel θα φέρει μερικά ξεχωριστά χαρακτηριστικά στο MCU, αφού θα είναι η πρώτη ταινία του σύμπαντος της Marvel με γυναίκα υπέρ- ήρωα για πρωταγωνίστρια. Θα είναι, επιπλέον, η πρώτη ταινία του MCU, και γενικότερα η πρώτη ταινία με σούπερ-ήρωες, για την οποία προσελήφθη γυναίκα συνθέτης. Συγκεκριμένα, η Pinar Toprak θα είναι η υπεύθυνη για τη μουσική επικάλυψη του “Captain Marvel”.

Ακόμα, στην ταινία θα επιστρέψει ένας γνωστός χαρακτήρας, ο Ronan the Accuser, τον οποίο γνωρίσαμε στο “Guardians of the Galaxy” του 2014. Περισσότερες πληροφορίες δίνουν μερικά στοιχεία για την υπόθεση και την χρονική τοποθέτηση της ταινίας, καθώς και τη συνάντηση της πρωταγωνίστριας με τον Nick Fury.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.