Ελπίδες για τον Κουλιμπαλί

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί φαίνεται πως είναι σε καλύτερη κατάσταση και δεν αποκλείεται να προλάβει τελικά την εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ, για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί φαίνεται πως είναι σε καλύτερη κατάσταση και δεν αποκλείεται να προλάβει τελικά την εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ, για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Αφρικανός μπακ ανεβάζει ρυθμούς και δείχνει να έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις, που τον ταλαιπωρούσαν τις προηγούμενες ημέρες. Ο Γιώργος Δώνης θα περιμένει και τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να αποφασίσει το αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή, που θα ταξιδέψει στη Λάρισα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αντιθέτως, εκτός πλάνων του Έλληνα τεχνικού για το ματς της τρίτης αγωνιστικής τέθηκε ο Αντονί Μουνιέ, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Η φλεγμονή του Γάλλου μεσοεπιθετικού δεν έχει υποχωρήσει και έτσι ο Δώνης είναι αναγκασμένος να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Ο Έλληνας τεχνικός θα περιμένει την Τετάρτη και την επιστροφή των διεθνών στις προπονήσεις, προκειμένου να μπει η προετοιμασία του «τριφυλλιού» για το ματς με τους «βυσσινί» στην τελική ευθεία.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.