Σκέψεις για μια αλλαγή στην άμυνα

Ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να προσανατολίζεται σε μια αλλαγή στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού, εν όψει της αναμέτρησης με την Μπέτις, για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να προσανατολίζεται σε μια αλλαγή στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού, εν όψει της αναμέτρησης με την Μπέτις, για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού φέρεται να μελετάει το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του Γιασίν Μεριά στη θέση του Ροντερίκ Μιράντα, ο οποίος ξεκίνησε βασικός στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα. 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν αναμένεται να κάνει άλλες αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του, ενώ θα διατηρήσει και το 4-2-3-1, το οποίο χρησιμοποιεί από την αρχή της σεζόν. Όλα δείχνουν πως οι Πειραιώτες θα παραταχθούν με τον Γιαννιώτη στην εστία και τους Βούκοβιτς και Μεριά στο κέντρο της άμυνας. Οι Ελαμπντελαουί και Τσιμίκας θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Καμαρά και Μπουχαλάκη στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Οι Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης και Ποντένσε θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Γκερέρο στην κορυφή της επίθεσης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.