ΠΣΑΠ: ” Δεν κατεβαίνουν οι παίκτες στο Κύπελλο, χωρίς λύση στο ασφαλιστικό”

Ο ΠΣΑΠ προειδοποιεί ότι αν δεν βρεθεί λύση στο ασφαλιστικό θέμα των ποδοσφαιριστών, τότε θα γίνει αποχή από τους αγώνες Κυπέλλου.

Με επιστολή προς τη Football League, η οποία έχει κοινοποιηθεί και στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών αναφέρει ότι αν δεν βρεθεί λύση στο ασφαλιστικό θέμα των ποδοσφαιριστών, τότε θα γίνει αποχή από τους αγώνες Κυπέλλου. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ: 

«Έχοντας εξαντλήσει κάθε θεμιτό όριο καλής πίστης, ανοχής και αντοχής, να αξιώσουμε από εσάς να μας γνωρίσετε εγγράφως, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 24/09/2018 και ώρα 10:00, την υλοποίηση της νέας ενιαίας ασφαλιστικής καλύψεως των μελών μας και βεβαίως να μας αποστείλετε αντίγραφο του σχεδίου του νέου ασφαλιστηρίου συμβολαίου, ώστε να λάβουμε γνώση, να τοποθετηθούμε και να προγραμματίσουμε την από κοινού υπογραφή του.

Είναι ευλόγως αντιληπτό ότι η μη συμμόρφωσή σας στα ανωτέρω και για όσο αυτή διατηρηθεί, αποτελεί ανυπέρβλητο κώλυμα μη διεξαγωγής, με υπαιτιότητά σας, της επόμενης ή/και των επόμενων αγωνιστικών του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδος αλλά και όλων των λοιπών αγωνιστικών εκδηλώσεων που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία σας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.