Τζανακάκης: «Να πεισμώσουμε, να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο» (Video)

Είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές του Αρη που δεν έχει χάσει λεπτό συμμετοχής ως τώρα. Ο Μανώλης Τζανακάκης εμφανίστκε αρκετά στεναχωρημένος για το αρνητικό αποτέλεσμα της ομάδας του, ανέλυσε τα αίτια του αποτελέσματος, μίλησε για τη συνέχεια αλλά και για την ξεχωριστή σχέση που έχει με τον Γιάννη Πετράκη

Είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές του Αρη που δεν έχει χάσει λεπτό συμμετοχής ως τώρα. Ο Μανώλης Τζανακάκης εμφανίστκε αρκετά στεναχωρημένος για το αρνητικό αποτέλεσμα της ομάδας του, ανέλυσε τα αίτια του αποτελέσματος, μίλησε για τη συνέχεια αλλά και για την ξεχωριστή σχέση που έχει με τον Γιάννη Πετράκη. Αναλυτικά:
«Δεν ήταν θετικό. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι γι’ αυτό. Φέτος είναι η πρώτη φορά που χάνουμε αλλά δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω τώρα. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να πεισμώσουμε, να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο απ’ ότι δουλεύαμε μέχρι τώρα, να μάθουμε από τα λάθη μας που κάναμε σήμερα γιατί μπροστά μας έχουμε δύσκολα ματς και πρέπει να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο και να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα».
– Για μας που βλέπαμε το τέταρτο παιχνίδι σας στη σειρά, τον τρόπο παιχνιδιού σας τον κάνατε. Είχατε την κατοχή, πιέσατε αλλά δεν καταφέρατε να φτάσετε στο γκολ. Τί έλειψε;
«Νομίζω δεν είχαμε ‘καθαρό’ μυαλό σε πολλές φάσεις. Κάναμε λάθος μεταβιβάσεις, πάρα πολλές με συνέπεια ο ΠΑΣ να βρίσκει την ευκαιρία και να βγαίνει στις αντεπιθέσεις. Στα άλλα ματς – νομίζω – ήμασταν πιο ουσιαστικοί. Παίζαμε πιο κάθετα, αυτό μας έλειψε σήμερα και δεχτήκαμε ένα γκολ, αυτογκόλ, τυχερό γκολ για μένα αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι χάσαμε και θα πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι – όπως είπα – και να επανέλθουμε και πάλι στα θετικά αποτελέσματα σύντομα».
– Το 3Χ3 σας έφερε στα Γιάννενα με φόρα. Πόσο «φρέναρε» το σημερινό αποτέλεσμα τον ενθουσιασμό;
«Σίγουρα, όπως είπα, είμαστε στεναχωρημένοι αλλά δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω. Ισα – ίσα πρέπει να μας πεισμώσει, να βγάλουμε τον εγωϊσμό μας και να επανέλθουμε ξανά όπως ήμασταν, στο επίπεδο που ήμασταν και να μάθουμε από τα λάθη μας. Τα σημερινά μας λάθη πρέπει να μας γίνουν μάθημα και να τα διορθώσουμε άμεσα».
– Με τον κόουτς μιλήσατε, εννοώ τον αντίπαλο κόουτς … Σήμερα αντίπαλο, κάποτε τον είχες προπονητή τον κ. Πετράκη. Τί σου είπε, τί του είπες;
«Εννοείται … Τον είδα και πριν το ματς. Εχουμε πολύ καλή σχέση. Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής κι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και τον σέβομαι και τον εκτιμάω πάρα πολύ και του εύχομαι καλής συνέχεια».
– Θέλω κι ένα σχόλιο για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ένα παιχνίδι που λείπει από τη Θεσσαλονίκη πολλά χρόνια…
«Εντάξει, σίγουρα είναι ένα ιδιαίτερο ματς, είναι ένα ντέρμπι, ένα μεγάλο ντέρμπι σε μια δύσκολη έδρα, αλλά εμείς θα πάμε εκεί να δώσουμε και την ψυχή μας για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.