Γκατούζο: «Να τροφοδοτούμε καλύτερα τον Ιγκουαΐν»

Ο Τζενάρο Γκατούζο τόνισε πως οι παίκτες της Μίλαν θα πρέπει να μάθουν να τροφοδοτούν καλύτερα τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν, ενώ συμπλήρωσε πως δεν έχει πρόβλημα να εξαρτηθεί η ομάδα του από τον Αργεντινό επιθετικό.

Ο Τζενάρο Γκατούζο τόνισε πως οι παίκτες της Μίλαν θα πρέπει να μάθουν να τροφοδοτούν καλύτερα τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν, ενώ συμπλήρωσε πως δεν έχει πρόβλημα να εξαρτηθεί η ομάδα του από τον Αργεντινό επιθετικό. Ο Ιταλός τεχνικός συμπλήρωσε πως ο Ιγκουαΐν είναι ο καλύτερος επιθετικός στον κόσμο.

Αρχικά, ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε: «Αν είναι πιο καθοριστικός στην Serie A ο Ρονάλντο ή ο Ιγκουαΐν; Προπονώ τον Ιγκουαΐν οπότε για μένα είναι τώρα ο καλύτερος επιθετικός στον κόσμο».

Στη συνέχεια, ο προπονητής των «ροσονέρι» τόνισε για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να εκμεταλλευτεί η ομάδα του τον Αργεντινό επιθετικό: «Θα πρέπει να μάθουμε να τον τροφοδοτούμε καλύτερα. Ο μοναδικός τρόπος είναι να σηκώνουμε το κεφάλι στα τελευταία 15-20 μέτρα και να του δίνουμε τη μπάλα. Αν δεν το πετύχουμε αυτό, τότε αναγκάζεται να βγει εκτός περιοχής για να ζητήσει τη μπάλα. Εγώ όμως θέλω να τον έχω πάντα κοντά στην περιοχή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.