Άκαρπο «σφυροκόπημα» για την Τσέλσι

Πρώτη βαθμολογική απώλεια για την Τσέλσι στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς ήρθε ισόπαλη 0-0 με τη Γουέστ Χαμ στο λονδρέζικο ντέρμπι που διεξήχθη στο βροχερό Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.

Πρώτη βαθμολογική απώλεια για την Τσέλσι στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς ήρθε ισόπαλη 0-0 με τη Γουέστ Χαμ στο λονδρέζικο ντέρμπι που διεξήχθη στο βροχερό Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου. Ετσι, η ομάδα του Σάρι μοιράζεται πια στη 2η θέση Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας δύο βαθμούς διαφορά από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ. Τετάρτη και Κυριακή η Τσέλσι αντιμετωπίζει τους «κόκκινους» σε λιγκ καπ (Ανφιλντ) και πρωτάθλημα (Στάμφορντ Μπριτζ) αντίστοιχα.

Με τη σέντρα οι παίκτες της Γουστ Χαμ επιχείρησαν να κλείσουν τους διαδρόμους προς την εστία του Φαμπιάνσκι, την ώρα που οι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι είχαν την κατοχή της μπάλας σε υψηλά ποσοστά. Ωστόσο, αδυνατούσαν να δημιουργήσουν μεγάλες ευκαιρίας στην εστία του Φαμπιάνσκι.

Η πρώτη χάθηκε στο 12’ με γυριστό σουτ του Αζάρ που μπλόκαρε ο γκολκίπερ της Γουέστ Χαμ. Η Γουέστ Χαμ «απάντησε» στις ευκαιρίες στο 29′ με σουτ του Αντόνιο που πέρασε πάνω από την εστία. Δύο λεπτά αργότερα ο Αντόνιο ήταν πάλι ο οποίος έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ματς. Ωστόσο, ο Κέπα κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Η τελευταία φάση του πρώτη ημιχρόνου χάθηκε στο 45’, όταν Αζάρ και Γουίλιαν συνδυάστηκαν άψογα, αλλά η κεφαλιά του Καντέ πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Γουέστ Χαμ απείλησε πρώτη στο 51′ με ένα σουτ του Γιαρμολένκο που πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Όσο κυλούσε ο χρόνος, η Τσέλσι άρχισε να κλείνει τους γηπεδούχους και να πιέζει για το γκολ. Οι Μαουρίτσιο Σάρι και Μανουέλ Πελεγκρίνι πέρασαν στο ματς τους Μοράτα και Λούκας Πέρεθ αντίστοιχα σε μία προσπάθεια να φθάσουν στο γκολ.

Στο 66′ ο Μοράτα στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα έχασε σπουδαία ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Όμως, ο Φαμπιάνσκι απομάκρυνε τη μπάλα με το πρόσωπο. Στο 77′ η Γουέστ Χαμ άγγιξε το γκολ, όταν ο Γιαρμολένκο μόνος του μέσα στην περιοχή και μετά από σέντρα του Σνόντγκρας, έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα να περάσει δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Στις καθυστερήσεις η Τσέλσι δημιούργησε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες με τον Μπάρκλεϊ και τον Γουίλιαν, οι οποίοι απέτυχαν να νικήσουν τον Φαμπιάνσκι 

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ (Μανουέλ Πελεγρίνι): Φαμπιάνσκι – Σαμπαλέτα, Ντιόπ, Μπαλμπουενά, Μαζουακού – Ράις – Γιαρμολένκο, Ομπιάνγκ, Νομπλ (85’ Σάντσες), Άντερσον (73’ Σνόντγκρας) – Αντόνιο (65’ Πέρεθ).

ΤΣΕΛΣΙ (Μαουρίτσιο Σάρι): Κέπα – Αθπιλικουέτα, Ρούντιγκερ (69’ Κέιχιλ), Λουίζ, Αλόνσο – Καντέ, Ζορζίνιο, Κόβατσιτς (78’ Μπάρκλεϊ) – Γουίλιαν, Αζάρ, Ζιρού (65’ Μοράτα).



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.