Ο Γκουαρντιόλα ονειρεύεται τον Εμπαπέ

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα φέρεται να έχει θέσει πως πρώτο μετεγγραφικό στόχο της Μάντσεστερ Σίτι για το ερχόμενο καλοκαίρι τον Κιλιάν Εμπαπέ και η διοίκηση ετοιμάζει την πρόταση που θα καταθέσει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα φέρεται να έχει θέσει πως πρώτο μετεγγραφικό στόχο της Μάντσεστερ Σίτι για το ερχόμενο καλοκαίρι τον Κιλιάν Εμπαπέ και η διοίκηση ετοιμάζει την πρόταση που θα καταθέσει στην Παρί Σεν Ζερμέν. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily Mail», οι «πολίτες» είναι διατεθειμένοι να δώσουν έως 220 εκατομμύρια ευρώ στη γαλλική ομάδα, προκειμένου να αποκτήσουν τον διεθνή επιθετικό. 

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως η συγκεκριμένη μετεγγραφή αναμένεται να ξεπεράσει σε κόστος αυτή του Νεϊμάρ Τζούνιορ, εφόσον πραγματοποιηθεί. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής είχε μετακομίσει από τη Βαρκελώνη στο Παρίσι έναντι 223 εκατομμυρίων ευρώ και οι Άγγλοι τονίζουν πως μια ενδεχόμενη μετακόμιση του Εμπαπέ στο Μάντσεστερ, ίσως κοστίσει περισσότερα χρήματα από αυτά που είχαν δαπανήσει οι Παριζιάνοι για τον Νεϊμάρ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.