Football Manager 2019: Συνέχεια και με τη ‘βούλα’ της Bundesliga

Manager, όχι πια άκυροι παίκτες στην εθνική Γερμανίας.Άλλοι περιμένουν τα AC Odyssey και Red Dead...

Manager, όχι πια άκυροι παίκτες στην εθνική Γερμανίας.

Άλλοι περιμένουν τα AC Odyssey και Red Dead Redemption 2, ενώ οι επίλεκτοι του αθλητικού community ξεσκονίζουν τα κοστούμια τους για την υποδοχή του Football Manager 2019, υπό τις τυμπανοκρουσίες του ύμνου του Champions League.

Ο νέος τίτλος της Sports Interactive απέχει τουλάχιστον 5 εβδομάδες από την ημερομηνία κυκλοφορίας του, όμως η ομάδα των developers, μίλησε για τα νέα features της νέας προσθήκης της σειράς στο blog του παιχνιδιού.

Από το blog του Football Manager.

Το παιχνίδι θα προσπαθήσει και φέτος να κινηθεί με τα νερά του “mainstream” ποδοσφαίρου. Με την τακτική να έχει γίνει πρώτο μέλημα προπονητών και των βοηθών τους στις προπονήσεις, πλέον θα έχουμε και την αντίστοιχη παρουσία αυτών των επιλογών στο tactics creator του παιχνιδιού.

Οι προπονήσεις των παικτών θα μπορούν να ρυθμίζονται σε μεγαλύτερο βαθμό, προγραμματίζοντας δηλαδή έως και τα individual training sessions του κάθε παίκτη, για τα χρονικά διαστήματα που εμείς θέλουμε.

Makeover θα υποστεί ξανά και το interface του παιχνιδιού, αν και εδώ δεν θα έπρεπε να περιμένει κανείς δραματικές αλλαγές.

Επίσης, με μεγάλη συγκίνηση παρακολουθήσαμε την επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας της Bundesliga με το παιχνίδι. Κάτι που σημαίνει, “ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΤΣΑΛΙΜΑΚΙΑ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΜΙΑ FORTUNA DUSSELDORF”.

Η συγκίνηση δεν τελειώνει εδώ. Θυμάστε τους video assistant referees, που στο Μουντιάλ βλέπανε Netflix αντί για τον αγώνα; Ε, λοιπόν, αυτοί θα είναι και στο Football Manager 2019, όπως μας ενημερώνει και το PCGamer. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, εάν το Μανατζερικό VAR θα μας προκαλέσει επεισόδια νευρικής κρίσης, όπως άλλωστε και στην πραγματική ζωή, ή απλώς θα μειώσει τα μηνύματα στο inbox του παιχνιδιού, που αναφέρονται σε πιθανά διαιτητικά λάθη.

Μέχρι τότε, απολαύστε μανατζερικό VAR:


Ο Γιώργος, όταν δεν κοιμάται όρθιος, είναι αρθρογράφος του IGN Greece. Εάν θέλετε να τον κυνηγήσετε με πυρσούς και τσουγκράνες, για κάποια “πατάτα” που είπε, μπορείτε να τον βρείτε στον κοντινότερο Blacksmith, να ακονίζει τη χολή του για τα επόμενα παιχνίδια της χρονιάς.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.