Mιγκέλ Κορέια: «Μοιρασμένες πιθανότητες για τη νίκη»

Ήταν 14 Φεβρουαρίου του 2017, όταν η Μπενφίκα με γκολ του Μήτρογλου, επικρατούσε στην έδρα της Ντόρτμουντ με σκορ 1-0.

Ήταν 14 Φεβρουαρίου του 2017, όταν η Μπενφίκα με γκολ του Μήτρογλου, επικρατούσε στην έδρα της Ντόρτμουντ με σκορ 1-0. Ακολούθησαν 7 σερί ήττες στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για τους Πορτογάλους που έχουν έρθει στην Αθήνα για να πάρουν το τρίποντο και να βάλουν τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί στην Ευρώπη. 

Ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά το ελληνικό και το πορτογαλικό ποδόσφαιρο, ο δημοσιογράφος της «Α Bola», Λουίς Μιγκέλ Κορέια, δίνει τις δικές του προβλέψεις για το σημαντικό παιχνίδι, ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Μπενφίκα, το βράδυ της Τρίτης στο Oλυμπιακό Στάδιο.

«Θα είναι δύσκολο παιχνίδι» μας εξηγεί ο Μιγκέλ Κορέια.

«Όταν η Μπενφίκα έπαιξε με τον ΠΑΟΚ και μετά το καλό αποτέλεσμα που πήρε η ελληνική ομάδα στο «Ντα Λουζ», λίγοι περίμεναν ότι θα περάσει τόσο εύκολα από την Τούμπα. Φαίνεται ότι της ταιριάζει η Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή η Μπενφίκα πάει καλά, παρά το στραβοπάτημα στο τελευταίο ματς με την Τσάβες (2-2), αλλά στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχει θέσει ως στόχο να φτάσει τουλάχιστον μέχρι τους «8». Προέρχεται από συνεχόμενες ήττες στη διοργάνωση, οπότε θα θελήσει να βάλει τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί».

Μπορεί η ΑΕΚ να διεκδικήσει τη νίκη απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο όπως η Μπενφίκα;
«Oι απουσίες της ελληνικής ομάδας είναι σημαντικές. Δεν θα παίξει ο Λιβάια, αλλά και ο Λόπες που μάλιστα τραυματίστηκε στο ματς με τον ΟΦΗ και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 5 μήνες. Θέλει νομίζω και η ΑΕΚ να νικήσει, παίζει στην έδρα της μπροστά στους οπαδούς της, οπότε έχει και αυτή τις δικές της πιθανότητες. Βλέπω ότι θα γίνει ένα «κλειστό» παιχνίδι και οι πιθανότητες είναι 50 – 50 για τους δύο αντιπάλους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.