Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες για τον επόμενο villain του “Daredevil”

Ποιοι έπιασαν "διάνα";To Netflix και η Marvel επιβεβαίωσαν πρόσφατα, κατά τη διάρκεια του New York...

Ποιοι έπιασαν “διάνα”;

To Netflix και η Marvel επιβεβαίωσαν πρόσφατα, κατά τη διάρκεια του New York Comic Con, το όνομα του επόμενου villain που θα απασχολήσει τον Daredevil στην τρίτη του σεζόν. Και δεν θα είναι άλλος από τον Bullseye, όπως βλέπουμε και στο καινούργιο trailer που αποκαλύφθηκε.

“Νομίζω πως είναι ασφαλές να πω- και μάλλον είναι το χειρότερα κρατημένο μυστικό στην ιστορία της Marvel- πως αυτή η σεζόν θα αφηγηθεί την ιστορία προέλευσης ενός εκ των πιο εμβληματικών χαρακτήρων”, μας προϊδέασε ο Jeph Loeb, υπεύθυνος της Marvel TV και επέτρεψε στον Wilson “Poindexter” Bethel να πάρει τη σκυτάλη και να αποκαλύψει το όνομα του villain.

Προσοχή! Από εδώ και πέρα δεν υπάρχουν spoilers!


“Ειλικρινά ήταν μία από τις πιο απίστευτες εμπειρίες της ζωής μου να έχω τη δυνατότητα να αφηγηθώ την ιστορία του πώς ο Benjamin Poindexter θα γίνει τελικά ο Bullseye”, δήλωσε ο Bethel.

Το νέο trailer για τον τρίτο κύκλο του “Daredevil” μπορείτε να δείτε παρακάτω.

“Ο Bullseye είναι ένας από τους μεγαλύτερους villains σε οποιαδήποτε περίοδο των κόμικ. Και προκειμένου να ταιριάξει με τη συναισθηματικά φορτισμένη, οδηγούμενη από τους χαρακτήρες εκδοχή της σειράς, θέλαμε να εξερευνήσουμε το ταξίδι του πώς κάποιος που ταλαντευόταν μεταξύ φωτός και σκοταδιού μπόρεσε τελικά να γίνει ο εμβληματικός χαρακτήρας”, πρόσθεσε ο showrunner Erik Oleson. “Πώς ο Wilson Fisk μετέτρεψε κάποιον που θα μπορούσε να γίνει ένα παραγωγικό μέλος της κοινωνίας, και ο οποίος είναι ξεκάθαρα ένα ηρωικό μέρος του FBI, σε αυτόν τον εμβληματικό villain; [Εξερευνούμε] τον τρόπο με τον οποίο ο Fisk κατάφερε να τον χειραγωγήσει ψυχολογικά και να ανοίξει τον δρόμο του προς τη ζωή του Ben Poindexter με έναν τρόπο που έχει την αίσθηση της πραγματικότητας και θα μπορούσε να συμβεί. Η Marvel μας έδωσε αρκετό χώρο για να κάνουμε μερικά ωραία πράγματα. Θα πάμε πολύ βαθιά στο πώς ο Dex γίνεται αυτός ο εμβληματικός χαρακτήρας, ο Bullseye”.

Σκηνές από το trailer της σειράς όπου ο Bethel υποδύεται τον ρόλο του Πράκτορα Benjamin “Dex” Poindexter- ενός πράκτορα του FBI που φαίνεται να χάνει τη συγκέντρωση του, καταλήγοντας κλονισμένος.

Το όνομα του Benjamin Pointdexter έρχεται συνήθως μαζί με του Bullseye και είχε προηγουμένως αποδοθεί στον χαρακτήρα του Bethel κατά τη διάρκεια έκδοσης τύπου του Netflix, αλλά αυτή είναι η πρώτη ανοικτή επιβεβαίωση για τον Bethel με τον φημισμένο ρόλο.

Προηγουμένως είχαμε δει ένα ακόμα trailer για την τρίτη σεζόν, όπου ένας άλλος μασκοφόρος χαρακτήρας φορώντας τη στολή του Daredevil μιμούνταν τον πραγματικό, Matt Murdock, και διέπραττε εγκλήματα με σκοπό να καταστρέψει την εικόνα του δεύτερου. Ο Bullseye ήταν ο μασκοφόρος άγνωστος.

Η τρίτη σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Οκτωβρίου στο Netflix και θα κλείσει μετά από 13 επεισόδια.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.