Νέες προσθήκες και αποκαλύψεις για την 3η σεζόν “Riverdale”

Πω πω εξελίξεις..To άρθρο είναι αρκετά αποκαλυπτικό για τη νέα σεζόν και ενδέχεται να περιέχει...

Πω πω εξελίξεις..

To άρθρο είναι αρκετά αποκαλυπτικό για τη νέα σεζόν και ενδέχεται να περιέχει spoilers από την 2η σεζόν.


Το “Riverdale” βρήκε τη μαμά και την αδερφή του Jughead για την 3η σεζόν του.

Όπως ανακοινώθηκε στο New York Comic Con, η Gina Gershon θα ενσαρκώσει τη μητέρα του Jughead, Gladys Jones, “μια ‘επιχειρηματία’, η οποία έχει μια μάντρα αυτοκινήτων και η οποία είναι αρχηγός μιας ομάδας των Serpents, που αποτελείται από έφηβους κλέφτες αυτοκινήτων”. Η νέα ηθοποιός, Trinity Likins, θα πρωταγωνιστήσει ως η αδερφή του Jughead, Jellybean “JB” Jones. Περιγράφεται ως “σοφή παρά τα χρόνια της”. Τα αγαπημένα της συγκροτήματα είναι οι Pink Floyd και Black Sabbath. Η Jellybean ζει με τη μηχανόβια μητέρα της στο Toledo, όπου κάνει απάτες για να ζήσει. Και όπως η μητέρα της, η Jellybean — με το ψευδώνυμο JB — είναι και αυτή απατεώνισσα”.

Από αριστερά: H Gina Gershon και η Trinity Likins.

Ο showrunner Roberto Aguirre-Sacasa είπε ότι εκτός του Hiram Lodge, ο οποίος είναι “κανονικός κακός”, στη νέα σεζόν θα εμφανιστεί και ένα “πλάσμα” με το όνομα Gargoyle King, το οποίο “τρομοκρατεί το Riverdale και ιδίως τα παιδιά”. Ο νέος κακός θα έχει σχέση με ένα παιχνίδι τύπου “Dungeons and Dragons”, το οποίο λέγεται “Griffins and Gargoyles” και το οποίο γίνεται ανάρπαστο στο Riverdale. Όπως είπε ο Aguirre-Sacasa στο ET Online, “Οι απανταχού γονείς του Riverdale φοβούνται γιατί το παιχνίδι επηρεάζει τα παιδιά τους. Ένα από τα κύρια μυστήρια ξεκινά όταν δύο μαθητές βρίσκονται νεκροί στο δάσος επειδή έπαιζαν ‘Griffins and Gargoyles'”.

Ο Aguirre-Sacasa συμπλήρωσε: “Ένα από τα πράγματα που μου έλειψαν στην 2η σεζόν ήταν οι Betty και Jughead ως ερευνητές για την επίλυση μυστηρίων. Μου άρεσε η 1η σεζόν του ‘True Detective’, με τον περίεργο μυστικιστικό αέρα του, και ήθελα να δω τους έφηβους χαρακτήρες σε κάτι παρόμοιο, σε ένα σκοτεινό, διεστραμμένο μυστήριο”.

Η Betty θα πρέπει να αντιμετωπίσει πολλά στην 3η σεζόν, αφού έμαθε ότι ο πατέρας της είναι κατά συρροήν δολοφόνος και η άφιξη του νέου χαρακτήρα, Evelyn Evernever, “της προκαλεί προβλήματα”, σύμφωνα με την Lili Reinhart. Επίσης, θα πρέπει να αντιμετωπίσει την Farm, μια αίρεση που έχει παρασύρει την αδερφή της, Polly, και την μητέρα της, Alice (Mädchen Amick). “Κάποιος πολύ χαρισματικός είναι υπαίτιος: ο Edgar Evernever, ο πατέρας της Evelyn”, είπε η Amick, αποκαλύπτοντας ότι η Alice θα τα μπλέξει ερωτικά και με τον Edgar και τον πατέρα του Jughead, FP.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του KJ Apa, του Archie δηλαδή, η 3η σεζόν “θα αλλάξει τα δεδομένα του παιχνιδιού”.

Διαβάστε ό,τι νεώτερο μάθαμε για τη σειρά, αλλά και αυτά που αποκαλύφθηκαν στο SDCC 2018 το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Η 3η σεζόν του “Riverdale” θα ξεκινήσει στις 10 Οκτωβρίου στο CW.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.