Μπουφόν: «Έμεινα στα δύσκολα της Γιουβέντους»

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν υπογράμμισε πως είχε αποφασίσει να παραμείνει στη Γιουβέντους όταν έπεσε στη Serie B, προκειμένου να στηρίξει την ομάδα του στις δύσκολες στιγμές.

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν υπογράμμισε πως είχε αποφασίσει να παραμείνει στη Γιουβέντους όταν έπεσε στη Serie B, προκειμένου να στηρίξει την ομάδα του στις δύσκολες στιγμές. Παράλληλα, ο Ιταλός τερματοφύλακας τόνισε πως θέλησε με αυτό τον τρόπο να στείλει μήνυμα προς τους φιλάθλους της ομάδας. 

Χαρακτηριστικά, ο Μπουφόν υπογράμμισε: «Στο ποδόσφαιρο μπορείς να στείλεις το μήνυμα σου στον κόσμο με την αφοσίωση σου. Έμεινα για να πω στους οπαδούς μας, ότι στις δύσκολες στιγμές θα είμαι εκεί. Αγωνιζόμαστε για τα χρήματα, τα τρόπαια κλπ. αλλά πολλές φορές παίζουμε γιατί νιώθουμε ότι ανήκουμε κάπου». 

Στη συνέχεια, ο Ιταλός τερματοφύλακας υπογράμμισε: «Δεν υπολογίζω ποτέ τις κινήσεις μου. Γι’ αυτό πολλές φορές αντιμετώπισα προβλήματα. Είναι ιδιαίτερη στιγμή. Το ένιωσα μέσα μου, στο μυαλό μου και στην καρδιά μου. Όταν ήμουν νέος , όλα ήταν πιο εύκολα, δεν ακολουθούσα τους κανόνες, αλλά εάν συμπεριφέρεσαι το ίδιο στα 40 σου όπως και στα 20, τότε έχεις πρόβλημα».  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.