“Με τον ΠΑΟΚ ήμασταν κοντά στο νταμπλ”

Ο Ρόμπερτ Μακ έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Ζενίτ και εκεί αναφέρθηκε και στην παρουσία του στον ΠΑΟΚ

Ο Ρόμπερτ Μακ έδωσε συνέντευξη και έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στην ομάδα που ανήκει και παίζει. Αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στον ΠΑΟΚ.
Ο Σλοβάκος επιθετικός, μεταξύ άλλων είπε:
 Για την πορεία της Ζενίτ στο Europa League: «Πρώτα πρέπει να περάσουμε από τους ομίλους. Μετά, όλα είναι πιθανά. Το πρωτάθλημα παραμένει πιο σημαντικό, επικεντρωνόμαστε σε αυτό»
Αν η κατάκτηση του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ ήταν η πιο δυνατή  εμπειρία που έζησε: «Κερδίσαμε το Κύπελλο Ελλάδος και ήμασταν κοντά στο να πάρουμε και το πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν συνέβη για τους λόγους που όλοι ξέρουν πλέον. Επικράτησε… τρέλα στο πρωτάθλημα και ήταν πολύ περίεργο συναίσθημα. Στην Ελλάδα υπάρχουν καλές ομάδες, όπως ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ, αλλά το πρόβλημα είναι ότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι τόσο γνωστό όσο το ρωσικό. Στην Ρωσία εκμεταλλεύτηκαν απόλυτα το Παγκόσμιο Κύπελλο, έφτιαξαν ωραία γήπεδα και οι φίλαθλοι απολαμβάνουν τα ματς. Η ποιότητα του ποδοσφαίρου είναι ανώτερη από του ελληνικού πρωταθλήματος».
Για τους Έλληνες οπαδούς: «Γνωρίζεται ότι ο ΠΑΟΚ έχει… τρελούς οπαδούς. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Τούμπας είναι φανταστική. Οι Έλληνες οπαδοί είναι πιο συναισθηματικοί. Από την άλλη, εκπλαγήκαμε με τους οπαδούς της Ζενίτ που παρά την τιμωρία της ομάδας, βρέθηκαν σε βάρκες έξω από το γήπεδο για να μας υποστηρίξουν. Ήταν μια όμορφη στιγμή».
Για την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Σπαρτάκ Μόσχας: «Η Σπαρτάκ υποτίμησε τον ΠΑΟΚ. Προηγήθηκαν με 2-0 στην Θεσσαλονίκη και σταμάτησαν να παίζουν, έτσι δέχθηκαν τρία γκολ. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλύτερα από την Σπαρτάκ και στα δύο ματς και δίκαια προκρίθηκε στην επόμενη φάση».
Αν μετακόμισε οικογενειακώς πλέον στην Αγία Πετρούπολη: «Η ζωή στην Ελλάδα είναι όμορφη. Το κλίμα, η θάλασσα, όλα, αλλά εγώ ήθελα να αγωνιστώ στη Ζενίτ, μια από τις πιο δυνατές ομάδες στην Ευρώπη. Όταν γυρίσαμε στην Αγία Πετρούπολη δεν το σκεφτήκαμε και πολύ. Μας αρέσει εδώ και μένουμε στο ίδιο σπίτι που είχαμε και στην πρώτη μου θητεία στη Ζενίτ».
Για τον αν οι γιοι του θα γίνουν ποδοσφαιριστές: «Θα δούμε. Όταν ο μεγαλύτερος γίνει έξι χρονών, θα αποφασίσουμε. Στο μεταξύ, δεν παίζουν τόσο συχνά ποδόσφαιρο και οι δύο πάνε ακόμη στο νηπιαγωγείο».

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.