Ανακοινώθηκε το Diablo 3 bundle για το Nintendo Switch

Απεταξάμην.H Nintendo ανακοίνωσε ένα νέο bundle για την υβριδική της κονσόλα, που ακούει στο όνομα...

Απεταξάμην.

H Nintendo ανακοίνωσε ένα νέο bundle για την υβριδική της κονσόλα, που ακούει στο όνομα Diablo 3: Eternal Collection. Το εν λόγω πακέτο θα περιέχει την κονσόλα και την βάση της, η οποία θα κοσμείται από εικαστικά του τίτλου, μία θήκη και έναν κωδικό για τον επερχόμενο τίτλο.

Η κυκλοφορία του Diablo ΙΙΙ: Eternal Collection bundle πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 2 Νοεμβρίου και η τιμή της θα ανέρχεται στα $359,99.

H έκδοση του Diablo III: Eternal Collection περιλαμβάνει τον βασικό τίτλο μαζί με τα Reaper of Souls και Rise of the Necromancer expansions και θα υποστηρίζεται από όλες της ενημερώσεις που έχει δεχθεί ο τίτλος. Ωστόσο η έκδοση του τίτλου για το Switch θα προσφέρει και ορισμένα αντικείμενα αποκλειστικά στους χρήστες του Switch. Αυτά είναι τα Legend of Ganondorf cosmetic armor, ένα Tri-Force portrait frame, ένα Chicken Pet και τα Echoes of the Mask cosmetic wings.

Το Diablo III: Eternal Collection ανήκει στους τίτλους που θα υποστηρίζονται από την συνδρομητική υπηρεσία της Nintendo, Switch Online και πρόσφατες αναφορές θέλουν τον τίτλο να λαμβάνει στο μέλλον τη δυνατότητα cross-play.

Σε άλλα νέα σχετικά με το Diablo, η Blizzard πρόσφατα κατέρριψε της φήμες σχετικά με έναν νέο τίτλο, παρ’ όλα αυτά μας χρυσώνει το χάπι με μια animated σειρά που θα δημιουργηθεί στα πλαίσια συνεργασίας ανάμεσα στην Blizzard και το Netflix.


Ο Βασίλης Αλεπόπουλος είναι αρθρογράφος στο GR IGN και μπορείτε να τον κάνετε summon στο Twitter ή στο Facebook.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.