Μπάνκι: «Χαρούμενος για τη νίκη, καλύτεροι στη συνέχεια»

Ο Λούκα Μπάνκι συνεχάρη τους παίκτες του για τη νίκη επί της Νίμπουργκ και δήλωσε σίγουρος πως η ΑΕΚ παιχνίδι με το παιχνίδι θα είναι και καλύτερη.

Ο Λούκα Μπάνκι συνεχάρη τους παίκτες του για τη νίκη επί της Νίμπουργκ και δήλωσε σίγουρος πως η ΑΕΚ παιχνίδι με το παιχνίδι θα είναι και καλύτερη.

«Από την πλευρά μου είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε, αλλά το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα ήταν πολύ συγκεντρωμένοι και μου άρεσε το πώς ελέγξαμε και θέσαμε τον ρυθμό. Όπως προέβλεψα στους παίκτες, η Νίμπυορκ θα επιστρέψει στο παιχνίδι. Και από την πλευρά μας η ποιότητα του αγώνα δεν ήταν ίδια. 

Θέλω να συγχαρώ και τις δύο ομάδες για την παρουσία. Την ομάδα μου για τη νίκη γιατί κατάφερε να πάρει μια δύσκολη νίκη και τέτοιες νίκες είναι σημαντικές και όπως είπε ο Λαρεντζάκης, περιμένουμε να γίνουμε καλύτεροι μέρα με τη μέρα και έχουμε δείξει πως παλεύουμε μέχρι τέλους, όταν το παιχνίδι φτάνει σε κρίσιμο σημείο», ήταν τα λόγια του Ιταλού προπονητή.   

Από την πλευρά των παικτών, ο εκ των πρωταγωνιστών της «Ένωσης», Γιαννούλης Λαρεντζάκης, υποστήριξε: «Ήταν μεγάλη νίκη για εμάς. Παίξαμε καλά και σκληρά. Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι ώστε να βελτιωθούμε». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.