O Spider-Man σκαρφαλώνει την κορυφή των αμερικάνικων πωλήσεων του Σεπτέμβρη

Amazing sales.Τα αποτελέσματα του NPD για τον Σεπτέμβρη είναι επιτέλους γνωστά και το Marvel’s...

Amazing sales.

Τα αποτελέσματα του NPD για τον Σεπτέμβρη είναι επιτέλους γνωστά και το Marvel’s Spider-Man του PlayStation 4 ήταν το παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις στην Αμερική.

Παρόλο που η κορυφή του μήνα είναι αρκετά εντυπωσιακή, το NPD σημειώνει ότι έγινε γρήγορα το τρίτο καλύτερο παιχνίδι σε πωλήσεις σε όλες τις πλατφόρμες, πίσω από τα αποκλειστικά του PS4, God of War στο νούμερο 2 και Far Cry 5 στο νούμερο ένα.

Το Spider-Man, επίσης, είχε το μεγαλύτερο μήνα κυκλοφορίας σε πωλήσεις και σε δολάρια συγκριτικά με οποιοδήποτε αποκλειστικό Playstation τίτλο στην ιστορία και κατάφερε να κάνει τις υψηλότερες πωλήσεις σε δολάρια κατά τη διάρκεια της κυκλοφορίας του σε σύγκριση με οποιοδήποτε παιχνίδι φέτος. Πέτυχε μάλιστα εναρκτήρια sales 37% υψηλότερα από τις συνδυασμένες πωλήσεις κάθε άλλου παιχνιδιού Spider-Man, που κυκλοφόρησε από τότε που η NPD άρχισε να παρακολουθεί τις πωλήσεις παιχνιδιών το 1995.

Στη δεύτερη θέση είναι το NBA 2K19, το οποίο γρήγορα έγινε το πέμπτο παιχνίδι με τα περισσότερα έσοδα του 2018. Πραγματοποίησε τις υψηλότερες μηνιαίες πωλήσεις οποιουδήποτε αθλητικού παιχνιδιού που κυκλοφόρησε από το 1995 και είναι το καλύτερο παιχνίδι του είδους για φέτος, στις ΗΠΑ. Τρία άλλα αθλητικά παιχνίδια βρέθηκαν στα κορυφαία δέκα το Σεπτέμβριο: FIFA 19, Madden NFL 19 και NHL 19.

Το Assassin’s Creed Odyssey βρέθηκε στην τρίτη θέση, ξεπερνώντας το Assassin’s Creed Origins. Το Shadow of the Tomb Raider, ξεπέρασε με τη σειρά του το Rise of the Tomb Raider, αλλά όχι το reboot του 2013. Τέλος, το Forza Horizon 4 ήρθε στην έβδομη θέση, με τις περισσότερες πωλήσεις σε μέρα κυκλοφορίας από κάθε άλλο racing στην ιστορία του franchise.

Δείτε παρακάτω την πρώτη δεκάδα του Σεπτεμβρίου:

  1. Marvel’s Spider-Man
  2. NBA 2K19
  3. Assassin’s Creed Odyssey
  4. FIFA 19
  5. Shadow of the Tomb Raider
  6. Madden NFL 19
  7. Forza Horizon 4
  8. Destiny 2
  9. Super Mario Party
  10. NHL 19

Ο κλάδος στο σύνολό του πήρε αύξηση στις 18 Σεπτεμβρίου, καθώς οι συνολικές πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 7% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο στην περσινή χρονιά, ενώ οι ετήσιες δαπάνες αυξήθηκαν κατά 16% από πέρυσι. Ωστόσο, οι πωλήσεις hardware μειώθηκαν κατά 3% σε σχέση με πέρυσι, στα $306 εκατ. αν και οι ετήσιες δαπάνες για τον ίδιο τομέα αυξήθηκαν κατά 18%, με το PlayStation 4 να παραμένει στην κορυφή.

Για περισσότερα, διαβάστε το review του IGN Greece για το παιχνίδι.


H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.