Captain Marvel: Μία origin ιστορία, ένας διαφορετικός τρόπος

Ο Kevin Feige μίλησε για την ερχόμενη ταινία.Ο Kevin Feige μίλησε κατά τη διάρκεια των Βραβείων...

Ο Kevin Feige μίλησε για την ερχόμενη ταινία.

Ο Kevin Feige μίλησε κατά τη διάρκεια των Βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφο σχετικά με την ερχόμενη ταινία της “Captain Marvel” και αποκάλυψε μία καινούργια πτυχή.

Το CBR μετέφερε το εν λόγω μέρος από δημοσίευμα του Variety με τη δήλωση του Feige. Κατά τα λεγόμενα του προέδρου του Marvel Studios, “Αυτή η ταινία θα είναι πολύ διαφορετική και συναρπαστική… Λαμβάνει χώρα στη δεκαετία του 1990 και ενώ πρόκειται για μία ιστορία προέλευσης της ηρωίδας μας, είναι ένας πολύ διαφορετικός τρόπος ενός origin, τον οποίο είμαστε ενθουσιασμένοι που θα αποκαλύψουμε στο κοινό”.

Το “Captain Marvel” κάνει πρεμιέρα στις 8 Μαρτίου σε Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ, και μέχρι τότε έχουν αποκαλυφθεί αρκετά στοιχεία, αλλά όχι κάποιο που να αφορά αυτή την πλευρά της ταινίας. Την ηρωίδα, που θεωρείται η δυνατότερη του MCU, θα ενσαρκώσει η Brie Larson, και έχει δείξει ήδη στο κοινό τη δυναμική της μέσω της επίσημης αφίσας για την ταινία.

Η δήλωση του Feige ήρθε αφού εξύμνησε τους συντελεστές που βρέθηκαν πίσω από τη δημιουργία της ταινίας. Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνουν οι Anna Boden και Ryan Fleck σε σενάριο των Flahive, Carly Mensch, Meg LeFauve, Nicole Perlman και Geneva Robertson-Dworet. To cast περιλαμβάνει τους Clark Gregg, Lee Pace, Ben Mendelsohn, Lashana Lynch, Gemma Chan, Algenis Perez Soto, Annette Bening, Rune Temte, DeWanda Wise, McKenna Grace, και Jude Law.

Το trailer της ταινίας κυκλοφόρησε νωρίτερα, και το IGN ανέλυσε, καρέ προς καρέ, κάθε σκηνή που είδαμε.

Σχετικά με την υπόθεση, και νωρίτερα τον Σεπτέμβριο είχαμε ακούσει για μία εσωτερική σύγκρουση στον ψυχικό κόσμο της Carol Danvers, ανάμεσα στην ανθρώπινη και την Kree πλευρά της.

Το πώς θα εξελιχθεί αυτή η ιστορία θα δούμε την άνοιξη του 2019, αλλά μέχρι τότε μία νέα σειρά κόμικ για την πρωταγωνίστρια θα έχει ξεκινήσει, από τον Ιανουάριο του 2019, από τη συγγραφέα Kelly Thompson (West Coast Avengers). Το σχέδιο/χρωματισμό της σειράς αναλαμβάνουν οι Carmen Carnero (X-Men Red) και Tamra Bonvillain (Doom Patrol), και μέχρι στιγμής γνωρίζουμε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με τους συμμάχους που θα περιλαμβάνει.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.