Ντοκιμαντέρ για τον Prince ετοιμάζουν στο Netflix

Είναι η στιγμή του!Ο γεννημένος ως Prince Rogers Nelson, και ευρέως γνωστός ως Prince στη μουσική...

Είναι η στιγμή του!

Ο γεννημένος ως Prince Rogers Nelson, και ευρέως γνωστός ως Prince στη μουσική σκηνή, άφησε την τελευταία του πνοή στις 21 Απριλίου του 2016. Η μνήμη του, ωστόσο, μένει πάντα ζωντανή, και εμπνέει τους τωρινούς καλλιτέχνες.

Μία από αυτούς και η Ava DuVernay η οποία, όπως αναφέρει το Deadline, ετοιμάζει ένα ντοκιμαντέρ για τον διάσημο μουσικό σε συνεργασία με το Netflix. Αυτό το εγχείρημα δεν θα είναι πρωτόγνωρο για τη σκηνοθέτη, παραγωγό και σεναριογράφο, αφού το άνοιγμα της καριέρας της έκανε εξίσου με ένα ντοκιμαντέρ που είχε για επίκεντρο τη μουσική, με τίτλο “This Is the Life”.

Στην καριέρα της ακολούθησαν πολύ παρόμοιοι τίτλοι μέχρι που το 2016 βρέθηκε και πάλι σε συνεργασία με τον κολοσσό του streaming, ζωντανεύοντας το ντοκιμαντέρ “13th”, αυτή τη φορά με επίκεντρο τους έγκλειστους σε φυλακή, και κερδίζοντας την πρώτη της υποψηφιότητα για Όσκαρ.

Η επιλογή της DuVernay για την παραγωγή του ντοκιμαντέρ για τον Prince δεν βασίστηκε απλώς στην καριέρα της. Με αφορμή την τηλεοπτική σειρά της με τίτλο “Queen Sugar”, μία σειρά που αφορούσε αρκετά τις φυλετικές διακρίσεις, ο Prince προσέγγισε τη DuVernay στοχεύοντας σε μία μελλοντική τους συνεργασία, κατά τα λεγόμενα του Deadline.

Ο μουσικός, δυστυχώς, έφυγε από τον κόσμο προτού η συνεργασία αυτή προλάβει να γίνει πραγματικότητα, έδωσε όμως τη δυνατότητα στη DuVernay να τον ζωντανέψει, και πάλι, μέσω του ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει, και όλων των στοιχείων στα οποία μπορεί να έχει πρόσβαση. Φαίνεται, μάλιστα, πως η ίδια και οι συνεργάτες της για την παραγωγή του ντοκιμαντέρ επισκέπτονταν αρκετά την κατοικία του Prince, Paisley Park.

Η DuVernay έκανε και μία δήλωση σχετικά με την προσωπικότητα που θα πρωταγωνιστεί στο νέο της project. “Ο Prince ήταν μία ευφυΐα και μία χαρά και ένα τράνταγμα στα συναισθήματα” ήταν τα λόγια της DuVernay. “Δεν έμοιαζε σε κανέναν άλλον”, συνέχισε και συμπλήρωσε, “Ο μόνος τρόπος που μπορώ να κάνω αυτή την ταινία είναι με αγάπη. Και τεράστια φροντίδα. Είναι τιμή μου να το κάνω και είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που εμπιστεύτηκαν σε εμένα”.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.