Τραγούδι, πορεία και «κορεό» για τον αδικοχαμένο πρόεδρο

Οι σύνδεσμοι φιλάθλων της Λέστερ θα συνεδριάσουν προκειμένου να αποφασίσουν πώς θα τιμήσουν τη μνήμη του αδικοχαμένου Βιχάι Σριβανταναπράμπα.

Οι σύνδεσμοι φιλάθλων της Λέστερ θα συνεδριάσουν προκειμένου να αποφασίσουν πώς θα τιμήσουν τη μνήμη του αδικοχαμένου Βιχάι Σριβανταναπράμπα.

Ο ιδιοκτήτης των «αλεπούδων» έχασε τη ζωή του μαζί με άλλα τέσσερα άτομα στην τραγική συντριβή του ελικοπτέρου του έξω από το γήπεδό της Λέστερ, βυθίζοντας στη θλίψη τον αγγλικό σύλλογο.

Οι σύνδεσμοι Supporters’ Club, Foxes Trust, Disabled Supporters Association, Foxes Pride και Union FS, ήδη προετοιμάζονται για να τιμήσουν τη ζωή και το έργο του 60χρονου στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τη Μπέρνλι στις 10 Νοεμβρίου.

Πιθανότατα θα υπάρξει κάποιο «κορεό» που να αναφέρεται στον αδικοχαμένο Ταϊλανδό, ενώ σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί πριν από το παιχνίδι πορεία από το κέντρο του Λέστερ προς το γήπεδο, στην οποία θα συμμετάσχουν 5.000 άτομα, όση και η απόδοση που πλήρωνε η κατάκτηση του τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ του 2016 από την Λέστερ πριν από την έναρξη της εκπληκτικής σεζόν των «αλεπούδων».

Οι οπαδοί, επικρότησαν την απόφαση των παικτών να αγωνιστούν κανονικά στο επόμενο ματς Πρέμιερ Λιγκ εκτός έδρας στο Κάρντιφ, όπου αναμένεται να τιμήσουν τη μνήμη του Σριβανταναπράμπα τραγουδώντας στο 60ό λεπτό – ο ιδιοκτήτης χάθηκε σε ηλικία 60 ετών – τον ύμνο της ομάδας, «When You’re Smiling».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.