Πασκουάλ: «Η προϊστορία τελειώνει πριν το τζάμπολ» (video)

Ο Τσάβι Πασκουάλ ξεκαθάρισε πως δεν παίζει κανένα ρόλο η προϊστορία στο ντέρμπι των «αιωνίων» το βράδυ της Παρασκευής και πως όλοι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ θέλουν τη νίκη.

Ο Τσάβι Πασκουάλ ξεκαθάρισε πως δεν παίζει κανένα ρόλο η προϊστορία στο ντέρμπι των «αιωνίων» το βράδυ της Παρασκευής και πως όλοι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ θέλουν τη νίκη.

Ο Καταλανός τεχνικός υπογράμμισε στην κάμερα των καναλιών Novasports πως η προϊστορία θα τελειώσει πριν το πρώτο τζάμπολ της αναμέτρησης, ενώ συμπλήρωσε πως θέλει από την ομάδα του να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη στη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Αρχικά, ο Πασκουάλ δήλωσε: «Πάντα κάθε παιχνίδι της ευρωλίγκας είναι ένας τελικός. Το προηγούμενο ματς ήταν κρίσιμο για εμάς μετά την ήττα από τη Ζάλγκιρις. Θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκη και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό».

Σχετικά με τον Παπαπέτρου, ο οποίος θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τον Ολυμπιακό ως αντίπαλο δήλωσε: «Στις καριέρες μας έχουν περάσει όλοι σε τέτοιες καταστάσεις. Είναι το πρώτο παιχνίδι που παίζουμε απέναντί τους. Νομίζω πως ο Παπαπέτρου θα είναι έτοιμος για το συγκεκριμένο ματς. Είναι έμπειρος και ξέρει πώς να προσαρμοστεί».

Όσον αφορά στο τι ετοιμάζει για τον αγώνα της Παρασκευή, ο Καταλανός κόουτς τόνισε: «Πάντα προσπαθώ να βρω λύσεις σε άμυνα και επίθεση, όπως ξέρετε τα δυο χρόνια που βρίσκομαι εδώ. Έχουμε παίκτες που μπορούν να αλλάξουν τη ροή του αγώνα. Παίζουμε καλύτερα από παιχνίδι από παιχνίδι. Έχουμε βελτιωθεί, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε. Κόντρα στον Προμηθέα βελτιωθήκαμε, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε».

Τέλος, υπογράμμισε για την προϊστορία του με τον Ντέιβιντ Μπλατ: «Αυτά τα παιχνίδια δεν είναι ανάμεσα σε δυο προπονητές, αλλά ανάμεσα σε δυο μεγάλες ομάδες. Θέλουμε τη νίκη. Το παρελθόν δε θα παίξει ρόλο μόλις το παιχνίδι εδώ αύριο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.