Σειρές κινουμένων σχεδίων “Pacific Rim” και “Altered Carbon” ετοιμάζει το Netflix

Θα χρειαστούμε περισσότερες ώρες μέσα στην ημέρα.Το Netflix ανακοίνωσε σε μια εκδήλωση που...

Θα χρειαστούμε περισσότερες ώρες μέσα στην ημέρα.

Το Netflix ανακοίνωσε σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Σιγκαπούρη ότι αναπτύσσει πέντε νέες σειρές κινουμένων σχεδίων, μεταξύ αυτών δύο σειρές που θα βασίζονται στα “Pacific Rim” και “Altered Carbon”.

Το “Pacific Rim” θα είναι επέκταση των δύο προηγούμενων ταινιών, “Pacific Rim” και “Pacific Rim: Uprising”, και θα επικεντρώνεται σε δύο αδέρφια που οδηγούν ένα εγκαταλελειμμένο Jaeger στην προσπάθειά τους να βρουν τους γονείς τους εν μέσω μιας εχθρικής περιοχής γεμάτη Kaiju. Ο Craig Kyle (Thor: Ragnarok) και ο Greg Johnson (X-Men: Evolution) θα είναι οι showrunners της νέας σειράς.

Το “Altered Carbon” θα διαδραματίζεται στο ίδιο σύμπαν με την live-action σειρά, η οποία πήρε το πράσινο φως για δεύτερη σεζόν. Το μόνο που αποκάλυψε το Netflix είναι ότι “θα εξερευνά νέα στοιχεία της μυθολογίας της ιστορίας”. Το σενάριο θα υπογράψει ο Dai Sato (Cowboy Bebop, Samurai Champloo) και ο Tsukasa Kondo.

Το “Cagaster of an Insect Cage” βασίζεται σε ένα manga που λαμβάνει χώρα σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο, όπου μια ασθένεια, η “Cagaster”, μεταμορφώνει τους ανθρώπους σε τεράστια έντομα. Την σειρά θα σκηνοθετήσει ο Koichi Chigira (Full Metal Panic).

Το “Yasuke” λαμβάνει χώρα στην φεουδαρχική Ιαπωνία. Εκεί, ένας συνταξιούχος Ronin πρέπει να προστατέψει ένα μυστηριώδες παιδί από σκοτεινές δυνάμεις. Δημιουργός της σειράς είναι ο LeSean Thomas του “The Boondocks”.

Τέλος, το “Trese”, βασίζεται στο ομώνυμο graphic novel στο οποίο μια γυναίκα τα βάζει με τον εγκληματικό υπερφυσικό κόσμο. Η σειρά λαμβάνει χώρα στην εναλλακτική Manila. Εκτελεστικός παραγωγός της θα είναι ο Jay Oliva από το “The Legend of Korra”.

Σε σχετικά νέα, η συνδρομητική υπηρεσία ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τον γνωστό τραγουδιστή Prince, ανανέωσε το “Castlevania” για 3η σεζόν και ξεκίνησε την παραγωγή της 2ης σεζόν “The Chilling Adventures of Sabrina”, η οποία έχει και τα πρώτα της προβλήματα. Επίσης, εξηγήσεις δόθηκαν σχετικά με το γιατί ο Geralt δεν έχει μούσι στο “The Witcher” ενώ κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του She-Ra, το οποίο μας αποκάλυψε ότι η σειρά θα καταφθάσει νωρίτερα στους δέκτες μας.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.