Κερ: «Δύσκολο να αντιμετωπίσεις τον Γιάννη»

Ο Στιβ Κερ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, υπογραμμίζοντας πως πρόκειται για έναν παίκτη, ο οποίος δύσκολα αντιμετωπίζεται από οποιαδήποτε ομάδα.

Ο Στιβ Κερ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, υπογραμμίζοντας πως πρόκειται για έναν παίκτη, ο οποίος δύσκολα αντιμετωπίζεται από οποιαδήποτε ομάδα. Ο κόουτς των πρωταθλητών του ΝΒΑ αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση των «πολεμιστών» με τα «ελάφια», χωρίς να κρύψει την απογοήτευσή του για την εμφάνιση της ομάδας του.

Αρχικά, ο Κερ υπογράμμισε μετά την ήττα 134-111 των Ουόριορς από τους Μπακς: «Ο Γιάννης έκανε ό,τι κάνει κάθε βράδυ. Είναι πολύ δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις, όταν φέρνει την μπάλα στο δεξί του χέρι και επιτίθεται στο καλάθι, αλλά και όταν έχει γύρω του καλούς σουτέρ. Δημιουργεί πάντα προβλήματα στον αντίπαλο. Είναι καταπληκτικός παίκτης και θα κερδίσει πολλά φάουλ κάθε βράδυ. Πρέπει να είσαι πειθαρχημένος για να τον περιορίσεις».

Στη συνέχεια, ο Αμερικανός τεχνικός συμπλήρωσε: «Φυσικά ο Ντρέιμοντ Γκριν μάς δίνει πολλά, αλλά αυτή τη φορά δεν έφταιγε η απουσία του. Παίξαμε χωρίς μυαλό, κάναμε ανόητα φάουλ και δεν εκτελέσαμε σωστά το πλάνο μας. Όταν αυτό συμβαίνει απέναντι σε μια διψασμένη ομάδα που ανεβαίνει διαρκώς, δεν θα είναι καλά τα πράγματα. Πάντα μας δυσκολεύουν οι Μπακς, είναι πραγματικά πολύ δυνατοί και χρειάζεται να παίξεις πολύ καλά για να τους κερδίζεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.