Το ντέρμπι του Ριβάλντο

Το πρώτο ντέρμπι δεν το ξεχνάς. Ο Ριβάλντο στην πρώτη του εμφάνιση σε ντέρμπι αιωνίων έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του!

Το πρώτο ντέρμπι δεν το ξεχνάς. Ο Ριβάλντο στην πρώτη του εμφάνιση σε ντέρμπι αιωνίων έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του!

Το 2004 ο Ολυμπιακός έχασε το πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό! Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν στο νέο Γεώργιος Καραϊσκάκης και ήθελαν ένα σπουδαίο όνομα για να επιστρέψουν στην κορυφή. Έριξαν χρήματα και στην χώρα μας εμφανίστηκε ο σπουδαίος Ριβάλντο!

Στο πρώτο μεγάλο ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο Βραζιλιάνος έγραψε 2 γκολ, 1 ασίστ και ένα κερδισμένο πέναλτι και συμμετείχε στο γκολ ποίημα του Καστίγιο λίγο πριν το τέλος του αγώνα όπου μαζί με τον Ζιοβάνι και τον σκόρερ άλλαξαν την μπάλα οκτώ φορές σε μικρό χώρο πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα ο Ουρουγουάνος.

Στις 4 Δεκεμβρίου του 2004, ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε για πρώτη φορά τον Παναθηναϊκό στο νέο γήπεδό του. Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Ολυμπιακός κέρδισε φάουλ! Ο Ριβάλντο έστησε την μπάλα! Ο Βραζιλιάνος την έστειλε εκεί όπου ο Κώστας Χαλκιάς δεν μπορούσε να αντιδράσει! Με αυτό το γκολ οι ερυθρόλευκοι πήραν μια δύσκολη νίκη στο ντέρμπι με τον Νικοπολίδη όποτε χρειαζόταν να κρατάει το μηδέν στην πρώτη εμφάνισή του ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.