Το Sword Art Online: Lost Song έφτασε στο Steam

Μαζί με ένα δωρεάν update για το Sword Art Online: Fatal Bullet.Tο Sword Art Online: Lost Song...

Μαζί με ένα δωρεάν update για το Sword Art Online: Fatal Bullet.

Tο Sword Art Online: Lost Song είναι ο διάδοχος του Sword Art Online: Hollow Fragment και ο προκάτοχος του Sword Art Online: Hollow Realization. Και τα δύο έχουν διατεθεί στο Steam τα τελευταία δύο χρόνια.

Αρχικά κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία τον Μάρτιο του 2015 για το PS3 και το PSVita, το Sword Art Online: Lost Song για τους fan της σειράς διαδραματίζεται στο VRMMORPG ALfheim Online. Περιγραφόμενο ως παιχνίδι δράσης, οι fans μπορούν να παίξουν ως Kirito ή κάποιον άλλον από τους γνωστούς μας χαρακτήρες, ή ακόμη και να δημιουργήσουν ένα δικό τους χαρακτήρα. Εκτός από τις PvP μάχες με άλλους παίκτες μέσω online μονομαχιών, υπάρχει επίσης μια επιλογή Story Mode.

H Bandai Namco επίσης κυκλοφόρησε σήμερα μια νέα δωρεάν ενημέρωση για το Sword Art Online: Fatal Bullet. Αυτή η ενημέρωση φέρνει δύο νέους χαρακτήρες και θα επιτρέψει στους παίκτες να εξερευνήσουν dungeons με φίλους.

Με την έναρξη του πολυαναμενόμενου Online Co-Op, οι παίκτες θα είναι πλέον σε θέση να αντιμετωπίσουν τα dungeons μαζί με τους φίλους τους online. Δύο νέοι χαρακτήρες θα προστεθούν επίσης στο Hero Battle. O Death Gun, με το σπαθί και το sniper του, και η Lievre, φέρνοντας μαζί της το πυροβόλο όπλο της αλλά και το gattling gun της.

Η Bandai Namco αποκάλυψε επίσης ότι ένα δωρεάν demo είναι πλέον διαθέσιμο στο PS4 και το Xbox One. Το demo επιτρέπει στους παίκτες να παίξουν και να περιηγηθούν ελεύθερα σε όλο το Remnant Wasteland, καθώς και να αντιμετωπίζουν περιορισμένο αριθμό single player και co-op dungeons.

Tα καλά νέα είναι πως δεν υπάρχει χρονικό όριο για το demo, αλλά υπάρχει level cap που θα σας σταματήσει στο Level 30 μέχρι να αγοράσετε το παιχνίδι.


Αν ο Θοδωρής aka “Ankh” δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.