Νικοπολίδης: «Δύσκολη η πρόκριση, δεν έχει τελειώσει κάτι» (video)

Ο Αντώνης Νικοπολίδης εξήγησε πως το έργο της Εθνικής ομάδας όσον αφορά την πρόκριση, έγινε ακόμη πιο δύσκολη, μετά την ήττα από την Αυστρία, όμως ξεκαθάρισε πως ακόμη τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης εξήγησε πως το έργο της Εθνικής ομάδας όσον αφορά την πρόκριση, έγινε ακόμη πιο δύσκολη, μετά την ήττα από την Αυστρία, όμως ξεκαθάρισε πως ακόμη τίποτα δεν έχει τελειώσει. 

Αναλυτικά όσα υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου:

«Εκτός από το πρώτο ημίωρο, όπου η Αυστρία μας δυσκόλεψε, ελέγξαμε το παιχνίδι και δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για να σκοράρουμε. Ο αντίπαλος όμως κατάφερε να προηγηθεί από μια στημένη φάση.

Η πρόκριση έχει γίνει πιο δύσκολη. Δεν έχει τελειώσει κάτι, μπορούμε να το ανατρέψουμε αλλά σίγουρα ο αντίπαλος έχει προβάδισμα.
 
Ο αντίπαλος ήταν αρκετά καλά διαβασμένος, ήξερε τα πλεονεκτήματά μας ως ομάδα, προσπάθησε να μας κλείσει. Θέλαμε με γρήγορη κυκλοφορία να περάσουμε την μπάλα στα πλάγια, δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες αλλά δεν μπορέσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. 

Το παιχνίδι ήταν αρκετά σκληρό και αρκετά βίαιο κάποιες στιγμές από τον αντίπαλο. Ο διαιτητής θα μπορούσε να δώσει κάποιες κάρτες πιο νωρίς. Πήγε στη δύναμη το ματς, η Αυστρία είναι μια ομάδα που παίζει με δύναμη.

Η στρατηγική μας ήταν να μην ξεκινήσουμε με καθαρόαιμο στράικερ παρά το ότι είχαμε δύο στον πάγκο. Ηταν να δοκιμάσουμε κάτι στην κίνηση, με την ταχύτητα, με την ποιότητά μας, να δημιουργήσουμε καταστάσεις. 

Εκεί που κερδίσαμε έδαφος και μπήκαμε στην περιοχή, βάλαμε κατά σειρά και τους δύο επιθετικούς». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.