Χτύπησαν τη γυναίκα του Ντάρμπισαϊρ

24/02/2011 • 08:43
Χτύπησαν τη γυναίκα του Ντάρμπισαϊρ
  • shares

Οπαδός της Μπέρμιγχαμ χτύπησε την σύζυγο του Ματ Ντάρμπισάιρ μπροστά στα μάτια των παιδιών της. Το επεισόδιο συνέβη πριν από ένα μήνα αλλά τώρα είδε το φως της δημοσιότητας μετά τις δηλώσεις που έκανε η Μελίσα Ντάρμπισαιρ στη «Mirror». Το περιστατικό έγινε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Μπέρμιγχαμ με την Άστον Βίλα. «Έχω πάει σε δεκάδες αγώνες και ποτέ δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Είναι συχνό φαινόμενο να ακούς οπαδούς γύρω σου να σχολιάζουν, αλλά αυτό ήταν προσωπική επίθεση. Εκεί ήταν τα παιδιά μας, όπως και άλλες σύντροφοι παικτών με τα δικά τους παιδιά. Θεώρησα πως δεν ήταν σωστό να ακούνε να βρίζουν τους γονείς τους έτσι», δήλωσε η παθούσα.

Η κυρία Ντάρμπισαϊρ περιέγραψε την σκηνή: «Ζήτησα από έναν να χαμηλώσει τους τόνους, αλλά εκείνος έγινε έξαλλος και η κατάσταση ξέφυγε. Κάθε φίλαθλος που πληρώνει με τα χρήματά του για εισιτήριο έχει δικαίωμα γνώμης, αλλά εκείνος ήταν πολύ επιθετικός και πρόσβαλε τους παίκτες. Όταν του μίλησα έγινε επιθετικός απέναντί μου, σήκωσα το χέρι μου και του είπα να μη μου μιλά έτσι και εκείνος μου χτύπησε τα χέρια δύο φορές. Τότε κάλεσα την ασφάλεια και παρέμειναν εκεί για το υπόλοιπο του αγώνα. Ο Ματ καταλαβαίνει πως για να αντιδράσω έτσι κάτι κακό έγινε», πρόσθεσε η Μελίσα.

Γράψτε το σχόλιο σας...
17/10/2019 • 09:57

Με επιθετικό πνεύμα κι αντίπαλο τις φοβίες της η Σπόρτιγκ Λισαβόνας

Μια ομάδα της 3ης κατηγορίας στην Πορτογαλία, η Αλβέρκα, βρίσκει απόψε μπροστά την η Σπόρτιγκ Λισαβόνας. Ματς όπου πάντως ο ενθουσιασμός του αουτσάϊντερ μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις ανασφάλειες του φαβορί.