H Alison Sudol υπερασπίζεται την Queenie στο Fantastic Beasts 2

Προσοχή spoilers!Προσοχή SPOILERS από το Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald.Η ιστορία του...

Προσοχή spoilers!

Προσοχή SPOILERS από το Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald.


Η ιστορία του “Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald” έφερε τα πάνω κάτω στην μυθολογία του Wizarding World της J.K.Rowling αλλά και στους νέους χαρακτήρες της σειράς.

Στο τέλος της ταινίας, η καλοκάγαθη και αισιόδοξη Queenie Goldstein, την οποία υποδύεται η Alison Sudol, πηγαίνει με στην “σκοτεινή πλευρά” ως ακόλουθος του Grindelwald.

Σε συνέντευξη της στο EW, η Sudol μίλησε για την απρόσμενη αυτή απόφαση της Queenie, και γιατί κατανοεί την απόφαση που πήρε η Queenie.

H Sudol έμαθε αρχικά για την αλλαγή της Queenie κατά τη διάρκεια της διαφημιστικής περιόδου της πρώτης “Fantastic Beasts” ταινίας και όπως οι fans, επίσης σοκαρίστηκε:

“Σκεφτόμουν, κάτσε πώς έγινε αυτό;”, είπε η Sudol. “Μου πήρε καιρό μέχρι να ξεκινήσω να καταλαβαίνω. Και περισσότερο καιρό κατά τη διάρκεια της ταινίας, απλά το να ξεκινήσω να συμβιβάζομαι με το ποια ήταν στην αρχή με τις επιλογές που έκανε και να συνειδητοποιήσω ότι δεν είναι διαφορετική απλά απομονωμένη σε μια δύσκολη κατάσταση”.

“Νοιώθω ότι μερικές φορές χάνεται σε αυτό και αυτό είναι μέρος του προβλήματος”, συνέχισε. “Συνδέεται με όλα τα ανθρώπινα όντως μονίμως και είναι πολύ για ένα άτομο να το κουβαλήσει, και οι κοντινοί της συνέχεια λένε ‘Μην διαβάζεις το μυαλό μου’. Οπότε έχει μια τεράστια δύναμη και παρόλα αυτά νοιώθει ένα τίποτα και αυτό είναι κακό. Αυτό θα έκανε τον οποιοδήποτε να νοιώθει τρελός. Και οι γυναίκες ιστορικά έχουν αυτή την τεράστια διαίσθηση, και πάντα τιμωρούνταν γι’ αυτό. Πώς γυναίκες έχουν βρεθεί σε ιδρύματα επειδή τις έλεγαν τρελές ενώ απλά δεν τους επιτρεπόταν να είναι ειλικρινείς ή ο εαυτός τους;”

Όσο για την Queenie που ακολούθησε τον Grindelwald, εξήγησε ότι αυτό οφείλεται στο ότι ένοιωθε παρατημένη από τον κοντινό της κύκλο.

“O Jacob δεν έρχεται μαζί της”, είπε η Sudol. “Δεν έχει να κάνει τόσο με τον Jacob που δεν έρχεται μαζί της στην σκοτεινή πλευρά, είναι περισσότερο σαν ‘Jacob, περπάτα στο πλάι μου, είμαστε μαζί σε αυτό’. Και αν δεν υπάρχει το ζευγάρι πια, τότε ποιον έχει; Ο Newt κατά κάποιον τρόπο την πρόδωσε – την αποκάλυψε, ήταν ντροπιαστικό. Τι έχει πια;”.

Γενικά, η Sudol πιστεύει ότι η Queenie θα πολεμήσει για τι είναι σωστό, αλλά αυτή την στιγμή ο Grindelwald είναι ο μοναδικός που της δίνει ελπίδα – ακόμα κι αν προσπαθεί να την εκμεταλλευτεί.

“Ακόμα πιστεύω ότι κατά βάθος θα πολεμήσει γι’ αυτό που πιστεύει”, είπε. “Ο Grindelwald λέει, ‘θα δημιουργήσουμε έναν διαφορετικό κόσμο’ και ο κόσμος που ανήκει τώρα είναι σπασμένος. Δεν πιστεύω ότι γίνεται κακιά. Είναι περισσότερο ότι ψάχνει κάποιον που της δίνει μία επιλογή. Την χειραγωγεί αλλά έτσι κάνει σε όλους. Το έκανε ακόμα και στον Dumbledore”.

Για περισσότερα σχετικά με την ταινία, διαβάστε το review μας αλλά και πώς ο Ezra Miller μπερδεύτηκε με την αποκάλυψη για τον χαρακτήρα του.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.