Μήνυμα Σαλάχ σε Ράμος; (photos)

Ο πανηγυρισμός - «πεταλούδα» του Μοχάμεντ Σαλάχ στο γκολ που πέτυχε απέναντι στη Γουότφορντ θύμισε τον Σέρχιο Ράμος σε πολλούς χρήστες των social media.

Ο πανηγυρισμός – «πεταλούδα» του Μοχάμεντ Σαλάχ στο γκολ που πέτυχε απέναντι στη Γουότφορντ θύμισε τον Σέρχιο Ράμος σε πολλούς χρήστες των social media.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός άνοιξε το σκορ για τη Λίβερπουλ στο χθεσινό 3-0 για την Πρέμιερ Λιγκ και πανηγυρίζοντας, σχημάτισε με τα χέρια του μία πεταλούδα, κάτι που είχε κάνει στο παρελθόν και ο Ισπανός αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης.


Σαλάχ και Ράμος ως γνωστόν έχουν παρελθόν, καθώς ο παίκτης της Ρεάλ, είχε βγάλει…νοκ – άουτ τον άσο της Λίβερπουλ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ τον περασμένο Μάιο στο Κίεβο.

Έτσι, δεν ήταν λίγοι αυτοί που υπέθεσαν ότι ο Σαλάχ θέλησε να δώσει την δική του απάντηση στον Ισπανό, μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις των Football Leaks για πιθανή περίπτωση ντόπινγκ του αρχηγού της Ρεάλ που συγκαλύφθηκε, κάτι που ωστόσο διαψεύδουν παίκτης, Μαδριλένοι και ΟΥΕΦΑ.

Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα εκπρόσωποι των ΜΜΕ ρώτησαν σχετικά τον τεχνικό της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος δεν πήρε θέση λέγοντας: «Δεν έχω να πω τίποτα γι’ αυτό. Οι παίκτες δεν έρχονται αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα και λίγο πριν τη συνέντευξη Τύπου να μου εξηγήσουν τον πανηγυρισμό τους. Άλλωστε δεν το είδα καν, γιατί εκείνη την ώρα πανηγύριζα κι εγώ»!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.