Μέρες ανασύνταξης στον Άρη

Διήμερη αποφόρτιση για τους "κίτρινους" μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (25/11), στο οποίο ο Νταλό έδειξε σημάδια μεγάλης βελτίωσης - Στην Εθνική Ελλάδας ο Μποχωρίδης

Δύο ημέρες ξεκούρασης και αποφόρτισης ήταν ό,τι καλύτερο αυτό το διάστημα για τους παίκτες του Άρη, μετά από ένα μακρύ διάστημα δύσκολων αγώνων και συνεχών μετακινήσεων. Τα αποτελέσματα αυτή τη χρονική περίοδο, μάλιστα, δεν ήταν τα καλύτερα, με αποτέλεσμα τα πράγματα να είναι χειρότερα για τους “κίτρινους”.
Ο Βαγγέλης Αγγέλου, λοιπόν, έδωσε μια μίνι άδεια στους παίκτες του, να αλλάξουν παραστάσεις, να ανασυνταχθούν και να επανέλθουν, απολύτως συγκεντρωμένοι πλέον στις ερχόμενες υποχρεώσεις τους, μετά τη διακοπή των δύο εβδομάδων, λόγω των αγώνων των Εθνικών ομάδων.
Και μιας και ο λόγος για τις Εθνικές, σε αυτήν της Ελλάδας ενσωματώθηκε σήμερα (26/11) ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Ο περιφερειακός του Άρη μπορεί να εξακολουθεί να αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, όμως, θα κάνει την προσπάθειά του να μείνει στην αποστολή της ομάδας.
Στο μεταξύ, σε ό,τι αφορά στο χθεσινό (25/11) ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ, ο Μπορίς Νταλό ήταν ο καλύτερος των “κίτρινων” στην Πυλαία κι αυτό είναι ενθαρρυντικό γεγονός για την ομάδα του όσον αφορά στη συνέχεια της σεζόν. Ο Γάλλος σημείωσε ρεκόρ καριέρας στο ελληνικό Πρωτάθλημα, μοιράζοντας εννιά ασίστ, δύο περισσότερες από το προηγούμενο, καθώς είχε επτά με τον Πανιώνιο στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ.
Ο Νταλό τελείωσε το ντέρμπι έχοντας 25 βαθμούς στο ranking, ενώ η προηγούμενη καλύτερη επίδοσή του στο τρέχον Πρωτάθλημα ήταν εκείνη των 13 κόντρα στον Πανιώνιο. Στατιστικά, ο γκαρντ του Άρη έκανε την καλύτερη από τις 29 εμφανίσεις του στη Basket League, αφού είχε 23 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, στο ματς του Πανιωνίου με το Ρέθυμνο στο φινάλε της κανονικής περιόδου την περασμένη σεζόν.
Μιλώντας πάντα για αριθμούς, σε διπλό επίτευγμα έφτασε ο Λευτέρης Μποχωρίδης κόντρα στον ΠΑΟΚ. Με τους 12 πόντους του ξεπέρασε τους 800 στην Basket League, ενώ έχοντας 3/5 τρίποντα, έφτασε τα 100 εύστοχα στην κατηγορία. Έχει πλέον 100/294 (34,01%).
Παρότι δεν έμεινε στο παρκέ για κάτι λιγότερο από 13 λεπτά, ο Διαμαντής Σλαφτσάκης πρόλαβε να μοιράσει τέσσερις ασίστ, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ καριέρας του στην κατηγορία. Τέσσερις είχε και ως παίκτης του Απόλλωνα Πατρών στο παιχνίδι της σεζόν 2016-2017 με τον Προμηθέα για τη 18η αγωνιστική.
Έχοντας 2/4 δίποντα ο Λάκι Τζόουνς ξεπέρασε τα 100 στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Έχει πλέον 101/224 δίποντα (45,08%). Ο Ραμόν Χάρις που είχε σημαντική συμβολή στην εικόνα του 2ου ημιχρόνου για τον Άρη απέναντι στους “ασπρόμαυρους”, με τους 14 πόντους του ξεπέρασε τους 300 στο ελληνικό Πρωτάθλημα.
Σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι δύο ομάδες εκτέλεσαν με υψηλά ποσοστά, ΠΑΟΚ και Άρης έμειναν κάτω από τα 30 ριμπάουντ. Έχοντας 24, μάλιστα, οι “κίτρινοι” σημείωσαν αρνητικό ρεκόρ για την τρέχουσα Basket League, αφού το προηγούμενο ήταν τα 26 που είχε το Περιστέρι κόντρα στο Λαύριο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.